Peste 3.000 de participanți din toată lumea vor transforma Bucureștiul într-un hub de afaceri și tehnologie la conferința How to Web 2024

0

În perioada 2-3 octombrie, Bucureștiul va găzdui peste 3.000 de participanți din toată lumea în cadrul conferinței How to Web 2024, care va avea loc la Face Convention Center. Printre participanți se numără experți în tehnologie, antreprenori, investitori și reprezentanți ai mediului de afaceri. Evenimentul va reuni lideri din business și tehnologie, conectând ecosistemul est-european cu oportunități globale de creștere.

Autori globali în tehnologie, reprezentanți ai marilor branduri și pionieri ai industriei vor urca pe scenă

În cadrul conferinței How to Web 2024, participanții vor avea oportunitatea de a interacționa cu peste 100 de speakeri din cadrul unor branduri globale precum Netflix, Google, Stripe, Zoom sau Bolt, autori internaționali și pionieri ai industriei care inovează în modurile în care construim produse, echipe, startup-uri sau alte afaceri.

Toate prezentările vor avea ca subiecte principale categoriile de conținut relevante pentru cei care vor să construiască produse, business-uri sau echipe de tehnologie: product & UX, inginerie, startup-uri, investiții, marketing și vânzări. Agenda este concepută pentru a oferi participanților perspective practice și strategii inovatoare pentru a stimula creșterea proiectelor lor și a dezvolta parteneriate într-o piață din ce în ce mai competitivă.

Pe scena How to Web vor urca și autori globali în tehnologie, precum April Dunford, autoarea cărții Obviously Awesome și Sales Pitch, Andy Budd, care a lansat recent The Growth Equation, Sander Hoogendoorn, autorul cărții This is Agile, Matt LeMay, autorul lucrării Product Management in Practice sau Cristobal Alonso și Stoyan Yankov cu Perform in Times of Crisis. Sesiunile lor vor oferi cunoștințe valoroase care pot accelera semnificativ carierele participanților și le pot îmbunătăți practicile de afaceri.

Întreaga listă de speakeri poate fi găsită pe site-ul evenimentului: https://www.howtoweb.co/speakers/

„La Stripe, ne dedicăm dezvoltării infrastructurii care susține economia digitală, iar angajamentul nostru pentru inovație se extinde în comunitatea de inginerie. Conferința How to Web 2024 a adăugat anul acesta secțiunea de conținut dedicată inginerilor, ocazie pentru care suntem entuziasmați să ne alăturăm misiunii de a sprijini comunitatea regională. Suntem, de asemenea, nerăbdători să arătăm cum tehnologiile Stripe ajută afacerile din Europa de Est să se extindă la nivel global, oferind plăți fără întreruperi și instrumente ușor de dezvoltat. Sperăm că această colaborare va sublinia rolul vital pe care talentul ingineresc de talie mondială îl joacă în impulsionarea următorului val de inovație în Europa de Est”, spune Horia Coman, responsabil de Inginerie pentru România în cadrul Stripe.

Oportunități unice de networking pentru ecosistemul din Europa de Est

Networking-ul este punctul central al conferinței How to Web, făcând din acest eveniment unul esențial pentru oricine dorește să se conecteze și să colaboreze în industria  tehnologică.

Participanții vor avea acces la zone de networking dedicate, concepute pentru a facilita conexiunile rapide cu potențiali parteneri, mentori, investitori și lideri din industrie. Conferința va pune la dispoziție o aplicație mobilă, permițând participanților să își programeze întâlniri și să se conecteze înainte de începerea evenimentului.

În plus, How to Web va fi partener în cadrul mai multor evenimente satelit care vor avea loc în București, în întreaga săptămână de 1-5 octombrie, oferind experiențe ce pun în valoare ecosistemul tech din Europa de Est. Aceste evenimente satelit, incluzând workshop-uri practice, sesiuni de networking, evenimente educaționale, cine de business sau petreceri, vor îmbunătăți experiența participanților, permițându-le să interacționeze cu profesioniști cu interese similare și să descopere cultura locală.

Cei care vor să își dezvolte afacerile se pot conecta cu oamenii potriviți la conferința How to Web

How to Web facilitează conexiuni și oportunități de afaceri semnificative. Fiind unul dintre puținele evenimente din regiune care adună sub același acoperiș experți globali, investitori de top din Europa, fondatori de startup-uri și profesioniști cu experiență în afaceri, această conferință le permite participanților să acceseze direct oportunități valoroase de investiții și parteneriate.

Prin zonele de networking strategice, accesul la aplicația de networking pre-eveniment și evenimentele satelit, participanții își pot accelera eficient eforturile de networking și pot descoperi noi moduri de a-și crește afacerile care le-ar putea economisi luni sau ani de eforturi de dezvoltare a acestui tip de relații.

Conferința How to Web este realizată în parteneriat cu Stripe România, Google România, BRD-Groupe Société Générale, Underline Ventures și cu suportul Bitdefender, Adobe România, Bolt, Remote Technology, Netopia Payments, STOICA, BrightCap Ventures, Lead Ventures, Endeavor Romania.

Ultimele zile pentru achiziționarea biletelor de tip Early Bird

Conferința How to Web 2024 reprezintă o oportunitate excelentă pentru participanți nu doar de a învăța de la experți de top, ci și de a se implica activ în afaceri și de a construi relații cu peste 3.000 de participanți din întreaga lume.

Acestea sunt ultimele zile în care biletele pot fi achiziționate la prețuri Early Bird, de pe site-ul conferinței: https://www.howtoweb.co/tickets/. Prețurile biletelor vor crește pe 13 septembrie. 

Despre conferința How to Web

How to Web este cea mai importantă conferință de startup-uri și tehnologie din Europa de Est, reunind inovatori în tehnologie, lideri de afaceri și cele mai promițătoare startup-uri din regiune. Conferința este dedicată prezentării celor mai noi tendințe și dezvoltări din industria tech, oferind o platformă pentru învățare, networking și creștere în afaceri.

Pentru informații suplimentare și pentru a vă asigura biletele, vizitați www.howtoweb.co.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 60 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.