Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

One World Romania, concert Ada Milea, performance și educație pentru copii la MNAC

0

Miercuri, 14 martie, ora 20.00: Vă invităm la NOK!NOK!, un performance despre pierdere, care se bazează pe romanul „Anul gândirii magice”, de Joan Didion.

Nicoleta Lefter și Flavia Giurgiu își pun la bătaie istoriile personale legate de sfârșit – al unei etape de viață, al unui om apropiat, al unei povești de iubire. Mărturiile, combinate cu povestea scriitoarei, muzică contemporană și video live, devin pretextul unei meditații personale față de final.

Accesul cu automobilul se face pe poarta A1 (intrarea de la Senat).

Bilete disponibile online cât și la intrare, în seara evenimentului: https://eventbook.ro/theater/bilete-noknok-mnac.

Detalii pe pagina evenimentului.

/EN

Wednesday, March 14, 8 PM: A performance about loss — “NOK!NOK!”, a free adaptation after „The Year of Magical Thinking”, by Joan Didion.

Nicoleta Lefter and Flavia Giurgiu created a performance in which they expose their personal histories that talk about the end – of a period in life, of somebody close, of a love story. Together with the writer’s story, as well as live contemporary music and video, these produce a self-reflective effect regarding our own stance towards the End.

This performance takes place only in Romanian.

Tickets are available online, as well as at the door, on the night of the event: https://eventbook.ro/theater/bilete-noknok-mnac.

We provide free car access and parking via the the A1 Gate (entrance to the Senate).

Details on our Facebook event.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.