O vara de poiectii gratuite de filme pe terasa Promenada Mall

0

Mall Promenada și Digi Film aduc cele mai bune filme ale ultimilor ani pe terasa centrului comercial. Seri de vară cu proiecții gratuite de filme în aer liber

image003

Mall Promenada împreună cu Digi Film dau startul unei noi serii de proiecții gratuite de filme în aer liber, pe terasa de la nivelul superior al centrului comercial. Vara aceasta, în fiecare seară începând cu ora 20:30, bucureștenii pot viziona gratuit unul dintre zecile de filme dintr-o colecție de cinci genuri: acțiune, aventură, comedie, thriller și SF.

Seria de evenimente a început luni, 18 iulie, cu proiecția renumitei producții nominalizate la Oscar, “The Wolf of Wall Street”, și continuă până la finalul săptămânii cu unele dintre cele mai populare titluri ale ultimilor ani:

Marți, 19 iulie: “The Dressmaker”
Miercuri, 20 iulie: “Divergent”
Joi, 21 iulie: “Chef”
Vineri, 22 iulie: “The Company Man”
Sâmbătă, 23 iulie: “Life of Crime”
Duminică, 24 iulie: “Dragon Ball”

Programul proiecților va fi disponibil în fiecare săptămână pe site-ul promenada.ro și www.digi-film.ro.

Terasa Promenada este o alternativă de petrecere a timpului liber în lunile toride de vară, care oferă vizitatorilor o multitudine de spații și evenimente de relaxare și distracție.

Promenada-Cinema

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Digi Film este un canal de filme complet, ce reuneste toate genurile de film: aventură, comedie, acţiune, dramă, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animaţie, musical, etc. Totodată este cel mai accesibil canal de filme Pay – TV din România, regăsindu-se în grilele serviciului de televiziune digitală, analogică şi prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.