Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Masterclass-ul „Buget, venituri și cheltuieli” – cel mai bun curs explicativ și practic, pentru fiecare antreprenor român

0

Pe 5 decembrie, la Academia de Business, Cristian Onețiu susține Masterclass-ul „Buget, venituri și cheltuieli” – cel mai bun curs explicativ și practic, pentru fiecare antreprenor român

Luna decembrie nu este doar perioada Crăciunului, cu relaxare și cadouri. Pentru antreprenori vine și cu bilanțuri contabile, acte și planuri pentru anul ce urmează. Special pentru cei care vor să înțeleagă mai bine această parte a afacerii lor și să aibă sărbători liniștite, cu planuri bine făcute pentru afacerea lor, antreprenorul și business mentorul Cristian Onețiu a creat un program special, masterclass-ul dedicat înțelegerii bugetului de venituri și cheltuieli.

Masterclass-ul la care înveți cum să construiești un buget de venituri și cheltuieli pune accent, în primul rând, pe datele contabile pe care fiecare antreprenor trebuie să le înțeleagă despre afacerea lui. Este vorba despre datele brute care să îți arate ție poza afacerii tale, de la universul competitorilor, până la veniturile tale brute și nete, cheltuieli operaționale lunare și multe altele. Și asta pentru că trecem cu toții prin etapa în care ne întrebăm contabilul, atunci când ne arată acele excel-uri: <Cum stăm luna asta?>. Deci, ce vom face noi, în cadrul acestui masterclass, este să mutăm informațiile din zona contabilă, pe care nu o înțelegem foarte bine la început, în zona financiară, pe care și noi, ca antreprenori, și echipa de management să o putem înțelege, planifica și urmări. De atunci încolo poți controla afacerea ta, până atunci ea te controlează pe tine. Când eu am descoperit ce înseamnă buget de venituri și cheltuieli, am înțeles cum poți fi liber prin afaceri!”, spune Cristian Onețiu.

Masterclassul la care Cristian Onețiu, unul dintre cei cinci jurați din „Imperiul Leilor”, în curând la ProTV, îi invită pe antreprenori va fi alcătuit din mai multe părți. Astfel, cei care se vor înscrie pe pagina Academia de Business vor avea acces la trei părți distincte: curs video online, materiale de lucru și workshop practic cu Cristian Onețiu, care va avea loc în data de 5 decembrie, la Academia de Business, pe strada Nicolae G. Caramfil nr. 87.

Pe durata workshopului, participanții vor avea acces și la 10 documente și exerciții practice, cum ar fi un model de buget de venituri și cheltuieli (BVC), exercițiu pentru descoperirea principalelor zone din BVC, template de calcul cu cheltuieli operaționale și template calcul EBITDA și profitabilitate.

Cristian Onețiu va face parte din juriul celei mai noi emisiuni de divertisment, „Imperiul Leilor”, pe care o pregătește PRO TV și care este adresată celor care au deja o afacere sau o idee de business și vor să își vadă visul finanțat.

Cristian Onețiu este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români cu o experiență de peste 15 de ani. Este prezent în top 500 Forbes, a fost și este business mentor pentru peste 100 de business-uri românești și dezvoltă cele mai eficiente programe de educație pentru antreprenorii români.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.