Masterclass ESG Framework si Sustenabilitate

0

ESG Framework si Sustenabilitatea vor avea un impact major asupra felului in care vom face business in perioada urmatoare. Procesul transformational al organizatiilor va fi unul profund, iar zona de HR va fi semnificativ afectata.

Masterclass-ul propus de Sustain Future (furnizor de training ESG & Sustenabilitate) ne aduce:

 • un scurt overview al subiectului (utilizand o metodologie specifica procesului de change management) si

 • trecere in revista a principalelor arii unde zona de HR va fi impactata:

  • rolul strategic

  • compliance

  • learning & development

  • recruitment and internal staff “conversion”

  • comp & ben

  • data collection and reporting

  • cultura organizationala si engagement

 • metodologie prin care se pot stabili prioritatile (in functie de tipul & marimea companiei si de sectorul de activitate).

Te invitam miercuri, 28 februarie, in intervalul 13:30 – 17:30, la un Masterclass sustinut de Codrut Nicolau, fondator Sustain Future, in mansarda HR Club (str. Culmea Veche nr. 2, et. 1). Alaturi de el vom intelege cum HR-ul va fi un partener-cheie in echiparea angajatilor cu cunostinte de sustenabilitate si in construirea de echipe extinse in acest domeniu.

Tarifele de participare pentru acest masterclass sunt disponibile aici >>> https://hr-club.ro/ro/evenimente/masterclass-esg-framework-si-sustenabilitate

Iti poti confirma participarea la acest masterclass, la adresa anca.toma [at]hr-club.ro pana luni 25 februarie, ora 12:00.

Poti asculta aici si primul episod HR Club Talks din acest an, care l-a avut invitat pe Codrut Nicolau.

Codrut Nicolau are aproape trei decenii de experienta ca fost bancher si profesionist in afaceri. De-a lungul carierei sale impresionante, a detinut roluri cheie in consiliile executive si consiliile de supraveghere ale bancilor, ocupand in acelasi timp functia de CEO al unei corporatii multinationale.

Spiritul sau antreprenorial l-a determinat sa infiinteze Sustain Future, o companie dedicata:

 • furnizarii de instruire cuprinzatoare pentru top managementul corporativ si echipele specializate ESG,

 • oferirii de consultanta strategica investitorilor si companiilor, subliniind integrarea „sustenabilitatii” in fiecare etapa din strategiile lor de baza,

 • cresterii gradului de constientizare in randul publicului larg, educatorilor, mediilor antreprenoriale si factorilor de decizie politica cu privire la necesitatea imperativa a unui nou cadru de afaceri pentru modelarea economiei viitoare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.