Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Manifest pentru cadouri cu stil: Sala Dalles se transformă în Galeria Cadourilor de Crăciun!

0

Din  28 noiembrie până în ajunul Craciunului, Sala Dalles devine destinaţia ideală pentrut cei care doresc să târguiască „daruri cu stil”, pentru sărbătorile de iarna. Cei 96 de expozanţi au adus cadouri inspirate chiar şi pentru cei mai pretenţioşi vizitatori: de la brăduți în miniatură şi jucării, la cele mai delicioase dulciuri, decoraţiuni de sezon, accesorii sau bijuterii unicat.

Timp de aproape o lună, Sala Dalles găzduieşte 96 expozanți  din zone cât mai diverse, care au pus mult suflet și au ales cu grijă și dăruire cele mai deosebite și originale idei de cadouri: zeci de sortimente aromate de ceaiuri, cafele și ciocolată caldă sau porțelanuri fine din care pot fi savurate; dulcețuri, siropuri și șerbeturi naturale, dulciuri gustoase din marțipan, turtă dulce, cozonaci şi plăcinte dar și multe alte delicii.

Aici veţi afla care sunt cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun, de la globuri de sticlă, până la ornamente din lemn, realizate manual sau picturi pe sticlă de murano.

Anul acesta, produsele „vedetă” pot fi  brăduții în miniatură, plantați în ghivece şi oferiţi într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeți de iută, însoţiţi de un mesaj original.

Doamnele îşi pot asigura ţinuta de sărbători de la expozanţii care prezintă piese vestimentare sau pot alege din paleta de bijuterii unicat, realizate manual, special pentru aceast târg. Nici cei care preferă produsele cosmetice bio nu au fost uitaţi, astfel încât am pregătit o gamă foarte variată de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franţa şi chiar din Orientul Îndepărtat.

Târgul este deschis din 28 noiembrie până pe 24 decembrie, zilinic, de la 10:00 la 20:00.

Intrarea este gratuită!

Pentru mai multe detalii accesează:

http://www.dallesrevolution.ro/ sau pagina de Facebook Galeria Dalles

Sala Dalles Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 18

Afis Tg de Craciun

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.