Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LSAC București vă invită la o vănătoare de comori online!

0

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează, în data de 24 octombrie 2020, cea de-a patra ediție a evenimentului Treasure Hunt, ce își propune să îi facă pe studenți să deslușească mistere, oferindu-le posibilitatea de a petrece o zi plină de aventuri și provocări.

Având în vedere succesul din edițiile anterioare, evenimentul revine cu o ediție nouă, de această dată în mediul online. Evenimentul are ca temă anul acesta Bandersnatch (celebrul film creat de producătorii serialului Black Mirror) & Filme/Seriale, care îi va face pe participanți să facă cele mai potrivite alegeri pe calea succesului.

Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere; concursul de desfășoară în echipe de trei persoane, însă este obligatoriu ca cel puțin doi membri să fie studenți la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Atât regulamentul complet, cât și formularul pentru înscrieri, ce se desfășoară până pe 20 octombrie, se găsesc pe site-ul http://treasurehunt.lsacbucuresti.ro. Pentru a fi la curent cu cele mai noi detalii privind desfășurarea competiției, vă invităm să urmăriți pagina de Facebok a evenimentului, https://www.facebook.com/events/335896491020355/ .

Plasat la începutul anului universitar, acest concurs se adresează atât bobocilor entuziaști, cât și celorlalți studenți care vor să își afirme abilitățile. Bazându-se pe comunicare și pe munca în echipă, Treasure Hunt își propune să îmbine spiritul competitiv și curiozitatea, cu dorința de aventură și de cunoaștere, urmărind, totodată, familiarizarea bobocilor cu provocările online. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.