Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Licitaţi pentru a câştiga o experienţă şi împreună strângem fonduri pentru proiectele liceenilor!

0

Echipa YouthBank București te invită pe data de 31 ianuarie, începând cu ora 18.30 la Galeria nou9 din Bulevardul Aviatorilor numărul 9, la „Licitația de experiențe”!  Licitația va începe cu un concert al trupei Classic Beat Orchestra, jazz si blues.

 

Youth bank 2011YouthBank București este un program implementat în plan local de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC). Acesta este administrat de către un grup de tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani şi urmăreşte constituirea, promovarea şi administrarea unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni în scopul dezvoltării comunităţii locale.

Licitația de experiențe din data de 31 ianuarie face parte din seria celor patru mecanisme de strângere de fonduri plănuite de echipa YouthBank București pentru acest început de an.

Evenimentul se va desfășura precum orice licitație, cu ridicarea paletelor în funcție de interesul pentru experiența care se licitează în acel moment, iar persoana care câștigă lotul este cea care este dispusă să ofere cea mai mare sumă. Elementul de noutate care poartă amprenta creativă a echipei de liceeni este „pentru ce anume licitează publicul”.

Un număr de zece experiențe așteaptă să fie câștigate în seara licitației:

  • asistarea la repetiția generală a unei cunoscute piese de la un teatru bucureștean;
  • o vizită în atelierul de creație a unui designer;
  • participarea la sesiuni de terapie prin artă;
  • training pentru vorbit în public;
  • atelier de teorie a fotografiei;
  • sesiune de alpinism indoor și pregătire teoretică;
  • curs de tango;
  • o cină romantică de Valentine’s Day;
  • zbor de 15 minute cu un avion ultraușor;
  • o după-masă de off-road în afara Bucureștiului.

 

Fondurile generate în urma acestui eveniment vor contribui la susținerea proiectelor realizate de liceenii din București și a activităților educative ale acestora prin programul YouthBank.

Macheta.licitatie

Asociaţia pentru Relaţii Comunitarea iniţiat în Romania în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se derulează în: Alba Iulia, Baraolt, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timişoara şi Tîrgu-Mureş.

Programul a câştigat titlul de “Cel mai bun proiect educaţional al anului 2010” la Gala Premiilor în Educaţie şi “Premiul pentru Cel mai bun proiect de voluntariat în domeniul tineret” la Gala Voluntariatului în anul 2011.

Mai multe despre programul YouthBank şi despre echipa din anul acesta găsiţi pe site-ul www.bucuresti.youthbankromania.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.