Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kit-ul de concurs Băneasa Race – Spring Edition: ce include și cum îl poți ridica

0

Ne apropiem de startul primei noastre curse a anului și vine unul dintre cele mai așteptate momente – prezentarea kit-ului de concurs.

Ca de fiecare dată, participanții la Băneasa Race se bucură de un kit generos și variat, cu produse și servicii atractive, care acoperă nevoile unui stil de viață sănătos. Toate informațiile despre kit sunt disponibileaici. Încă te mai poți înscrie în cursă, aici.

 

Cum poți intra în posesia kit-ului tău de concurs? Simplu, vino în magazinul INTERSPORT din Băneasa Shopping City, sâmbătă, 13 aprilie, în intervalul 10:00 – 21:00.

Ca excepție, doar participanții din provincie care nu reușesc să ajungă în ziua de sâmbătă și ne-au anunțat înainte pe adresa contact@baneasarace.ro pot ridica kit-ul duminică, 14 aprilie 2019, dimineața, din zona de START – INFO POINT, în intervalul orar 8:30-9:30.

În cazul în care nu poți ajunge să îți ridici kit-ul, persoana care îl va prelua în locul tău trebuie să aibă o copie după cartea ta de identitate și declarația ta pe proprie răspundere completată și semnată, în original.

Ține minte, kit-urile se ridică exclusiv în zilele de 13 și 14 aprilie, nu și anterior sau ulterior acestor date.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.