Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Joi si sambata are loc Career Innovation Week

0

Joi si sambata are loc Career Innovation Week Bucuresti. Saptamana viitoare urmeaza evenimentul din Ploiesti. Participa si tu la cel mai important eveniment de cariera si inovatie.

Evenimentul de cariera si inovatie, Career Innovation Week se adreseaza studentilor, masteranzilor si absolventilor cu experienta internationala, rezultate academice foarte bune, celor care au facut parte dintr-un ONG sau au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practica. Saptamana aceasta, joi si sambata, pe 13 si 15 noiembrie, va avea loc evenimentul din Bucuresti, iar pe 19 noiembrie, cel din Ploiesti. Career Innovation Week este un proiect care prezinta noutati din zona tehnologiei, inovatii, oportunitati de cariera si dezvoltare pentru cei interesati de domeniile Finance & BankingSales & MarketingResearch & EngineeringIT & Telecom.

ciw2014_

Prima editie a evenimentului Career Innovation Week din aceasta toamna a avut loc pe 8 noiembrie, in Brasov unde a reunit 180 de participanti, studenti si proaspat absolventi, in cadrul unei zile dedicate domeniului IT&C si ingineriei.

„Ne bucuram pentru succesul editiei din Brasov si pentru feedback-ul pozitiv primit atat din partea participantilor cat si a companiilor prezente. In cadrul editiei Career Innovation Week Brasov am cunoscut foarte multi studenti pasionati de domeniul in care vor sa se angajeze, interesati sa afle care sunt inovatiile in domeniul lor de interes si cum pot evolua profesional. Foarte multi dintre cei prezenti au venit pregatiti sa  descopere ce tehnologii trebuie sa aprofundeze pana la finalul studiilor, astfel incat sa aiba sanse cat mai mari de angajare. In plus este foarte important ca, in momentul alegerii jobului, candidatii sa cunoasca cat mai multe informatii despre mediul de lucru in companie, care sunt posibilitatile de dezvoltare personala si profesionala, cultura companiei si valorile pe care aceasta le promoveaza, aspecte cu care se pot familiariza in cadrul evenimentelor Career Innovation Week” –  Andreea Balaci, Project Manager, Career Innovation Week.

Urmatoarele 2 editii Career Innovation Week din aceasta toamna vor avea loc in Bucuresti si Ploiesti:

Joi – 13 noiembrie si sambata – 15 noiembrie va avea loc Career Innovation Week Bucuresti, la Hotel Caro;

Miercuri – 19 noiembrie va avea loc Career Innovation Week Ploiesti, la Hotel Central.

Participarea la Career Innovation Week este gratuita, iar cei care vor fi prezenti la eveniment vor avea acces la o serie de conferinte, studii de caz si workshop-uri sustinute de reprezentantii companiilor partenere. In plus, participantii:

  • Pot interactiona direct cu reprezentantii companiilor, obtinand astfel informatii despre oportunitatile de cariera la care pot aplica in aceasta perioada in cadrul: IBM, British American Tobacco, BRD – Groupe Société Générale, EY Romania, L’Oréal Romania, Libra Internet Bank, Federal-Mogul Motorparts, Continental si P&G.
  • Pot sustine un interviu cu specialisti in recrutare, in baza unei preinscrieri la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro Un astfel de interviu ii poate aduce mai aproape de obtinerea oportunitatilor de cariera deschise de angajatorii prezenti la eveniment.
  • Au posibilitatea sa experimenteze tehnologia 3D Printing, oferita de  partenerii nostri, Enevo Group care vor veni sa explice participantilor cum inoveaza prin produsele pe care le realizeaza.
  • Pot intalni echipa Robochallenge care va fi prezenta cu doi roboti puternici si cativa roboti din categoria Mini-Sumo, care se vor lupta intr-un ring de 1,5 metri diametru spre incantarea participantilor la eveniment. Astfel, cei prezenti pot afla care este modul in care functioneaza robotii si cum reactioneaza atunci cand sunt pusi in context.
  • Au posibilitatea sa  testeze si sa asiste la modul in care se realizeaza roboti umanoizi chiar in cadrul evenimentului multumita lui Andrei Kovari. Andrei este student in cadrul UTCN, sectia automatica si lucreaza ca freelancer in domeniul roboticii, electronicii analogice si a design-ului de circuite imprimate (PCB).

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata proiectului Career Innovation Week.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.