Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Două microbuze de haine urmează să ajungă la familiile evacuate

0

Cum a fost la proiectul „Jos Textila, Intoarce Fila”?

jtif5-596x300

Sâmbătă, 8 noiembrie a avut loc ediția cu numărul cinci a proiectului “Jos Textila, Întoarce Fila”, târg de carte cu intrare liberă. Scopul proiectului a fost acela de a schimba superficialul pe cultural prin donarea de haine. În schimbul acestora cei ce donau primeau o carte la alegere.

sursa: aici.

Anul acesta, proiectul s-a organizat la InSpayer Bistro, pe strada Batiștei, numărul 24 și a fost o ediție unde s-au adunat o mulțime de haine. Aproximativ două microbuze de haine urmează să ajungă la familiile evacuate de pe strada Vulturilor, din București. Asociația Carusel a fost partenerul nostru în găsirea acestei cauze și distribuirea hainelor primite de la vizitatori. Reprezentanții asociației Carusel au fost recunoscători pentru cantitatea de haine primite și au mulțumit tuturor celor care și-au desprins câteva minute dintr-o zi de sâmbătă pentru a face o faptă bună.

Rotaract Triumph vrea să mulțumească pe această cale Asociației Carusel pentru că s-a ocupat de găsirea cauzei sociale a acestei ediții și de transportul hainelor la familiile evacuate.

Mulțumirile merg și către partenerii din acest an ai proiectului. Printre editurile care au donat cărți pentru târg se numără Editura Corint, Editura For You, Editura Litera și Editura Niculescu. Un alt  partener de nădejde al acestei ediții a fost Institutul Cultural Polonez care a donat cărți despre cultura polonă. Un proiect similar va avea loc și în Wroclaw, Polonia cu ajutorul colegilor de la Rotaract Wroclaw. Alți sponsori ai evenimentului au fost: Decât o Revistă, The Institute și Revista de Povestiri. InSpayer Bistro ne-a oferit locația, iar voia bună a fost asigurată de echipa Rotaract Triumph și de colegi de la alte cluburi din țară. Membrii Rotary Triumph ne-au fost de asemenea alături la acest proiect. Artizanii acestei ediții au fost Greenitiative, Bookletta și Zazu care și-au prezentat în cadrul evenimentului produsele. Momentul artistic a fost asigurat de Cvartetul Capriccio care, timp de mai bine de 30 de minute, ne-a încântat cu piese din repertoriul internațional. Partenerii media ai acestei ediții au fost: romaniapozitiva.ro, vinsieu.ro, expresnational.ro, allevents.in, gratuitor.ro, bookblog.ro, studentie.ro, wherevent.com, 1traducator.wordpress.com și iqool.ro

Rotaract Triumph mulțumește tuturor vizitatorilor pentru implicare!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.