Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Finaliștii primei etape de selecție în cadrul programului de burse “Viitor prin Educație”

0

Fundația Seeding Knowledge dezvoltă cel mai lung program personalizat de servicii educaționale, din România. Prin intermediul acestuia, 10 copii cu vârste între 6 și 12 ani, din București și Ilfov, vor fi sprijiniți și îndrumați în dezvoltarea personală și profesională, până la vârsta de 18 ani.

image001
Înscrierile s-au desfășurat în perioada 27 ianuarie – 17 februarie, iar prima etapă de selecție a constat în depunerea unui dosar care să conțină formularul de înscriere, un eseu motivațional și situația școlară. Acestea au putut fi predate fizic, la sediul fundației Seeding Knowledge sau electronic, prin e-mail la adresa contact@seedingknowledge.foundation.

Comisia de evaluare și selecție (Violeta Dascălu – director, Şcoala Gimnazială „Ferdinand I”, Cristiana Ionescu – fondator şi manager proiecte educaţionale, Asociaţia Edulier, Bogdana Elena Păcurari – psiholog, Victor Angelescu – director general Asset Portofolio Servicing România) a avut în vedere motivația copilului de participare, implicarea familiei/tutorelui în educație, situația școlară, precum și înclinația către performanță într-un anumit domeniu.

Participanții care au trecut de prima selecție și vor lua parte la etapa finală de screening, sunt:

1. Negrău Rareș Constantin

2. Dimitriu Tudor

3. Crișan Dan Andrei

4. Vârlan Rebecca Nicola

5. Tiță Denisa Andreea

6. Vârlan Aurel Mihai

7. Temeș Maria Iuliana

8. Lazăr Roberto Ionuț

9. Vermeșan Elena Victoria

10. Pașcalău Meda

11. Șerban Alex Gabriel

12. Busuioc Bianca Cristina

13. Predincea Sorin Andrei

14. Viziteu Sebastian Andrei

15. Gologan Bianca Elena

16. Constantin Alexandra Ionela

17. Tudor Clarisa Cristina Andreea

18. Isso Hodăr

19. Păun Yasmina Ana Maria

20. Rupa Rebeca Alexandra

Familiile sau tutorii tuturor participanților au fost contactați telefonic pentru comunicarea rezultatelor.

Fundația Seeding Knowledge a inițiat programul de burse “Viitor prin Educație” pentru a contribui sustenabil la îmbunătățirea calității vieții copiilor, prin creșterea oportunităților educaționale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.