Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Feerie-n cartier sau Cartier feeric?

0

Proiectul (peri)Feeric de cartier vă invită duminică, 23 octombrie, de la ora 15.00, la o după-amiază specială, cu ateliere de gătit, activităţi pentru copii, expoziţie de fotografii de ieri şi de azi şi poveşti din cartier. Ne găsiţi la Aleea Barajul Uzului (zona Piata Minis).

 afis-bun
Proiectul se desfăşoară în luna octombrie 2016 şi propune organizarea unui eveniment gastronomic în zona Pieţei Minis, care să adune locuitorii, atât adulţi, părinţi, bunici cât şi copii interesaţi de conceptul de gătit împreună, de mâncare bună de casă, schimb de reţete sau activităţi diverse ce pot fi realizate în cartier.
În cadrul evenimentului, sunt pregătite surprize pentru toate vârstele:
          atelier de gătit;
          recitare de poezii cu teme culinare, diverse activităţi pentru copii, cântece sau jocuri de bloc;
          vizionare de film dedicat conceptului de comunitate;
          expozitie cu fotografii vechi şi noi cu viaţa din cartierul Balta Albă – Piaţa Miniş, de la vecini si alţi membri ai comunităţii;
          schimb de reţete preferate pe care să le transformăm împreună în preparate delicioase.
 
Scopul proiectului este de a dezvolta interesul pentru realizarea activităţilor socio-culturale şi educative în comunităţileurbane situate în afara zonei centrale a oraşului. (peri)Feeric de cartier este un proiect cultural produs în cadrul proiectului Generator de proiecte comunitare, parte a candidaturii Bucureşti 2021 – orașul in-vizibil.
Despre iniţiatori:
Grupul de initiativă este format din persoane cu experienţă în domeniul ONG şi cel culinar, interesate de creşterea coeziunii sociale a membrilor comunităţii.
Mai multe informaţii puteţi afla pe www.facebook.com/perifeericdecartier

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.