Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curățenia de Toamnă se face în Grădina Botanică împreună cu Team Work!

0

Asociația Team Work vă invită în zilele 1-2 și 15-16 noiembrie 2014 la cea de-a 9-a ediție a Curățeniei de Toamnă, organizată în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. Evenimentul reunește anual studenții din centrul universitar bucureștean, dar și persoanele iubitoare de natură, care doresc să contribuie la conservarea mediului înconjurător,  păstrându-l curat și îngrijit.

La această ediție a Curățeniei de Toamnă sunt așteptați în Grădina Botanică aproximativ 300 de participanți, care vor desfășura o serie de activități necesare pregătirii terenului pentru anotimpul răcoros, sub îndrumările membrilor Team Work și ale personalului Grădinii Botanice. Activitățile desfășurate în intervalul orar 10:00-15:00 constau în tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor uscate, adunarea deșeurilor, fiecare zi de lucru fiind destinată curățării unei anumite zone din Grădină.

Participarea voluntarilor la acest eveniment se face doar pe baza completării formularului de înscriere disponibil pe blog-ul Team Work: http://blogteamwork.blogspot.com. Participanții pot opta pentru una sau mai multe zile ale evenimentului, înscrierile derulându-se între 17 octombrie și 13 noiembrie 2014.

10807166_10200099105597797_1091956970_n

La finalul fiecărei zile de lucru, voluntarilor li se vor oferi mici cadouri drept recunoștință pentru efortul depus. De asemenea, în primul weekend al curățeniei, la intrarea în Grădina Botanică va fi amplasat un stand de donații, unde atât participanții, cât și vizitatorii pot face o donație  prin care să sprijine financiar derularea evenimentului. Aceștia vor primi în schimb broșe și pandantive din lut, lucrate manual de către membrii Team Work.

Curățenia de Toamnă 2014 este sprijinită de Badabum.ro, Voucherry și Work Storey, precum și de partenerii media  StartUB.unibuc.ro, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, Imparte.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, RadioRomaniaCultural.ro, Inparc.ro, SRMagazine.ro, www.calendarevenimente.ro, www.scoalaadc.ro

Proiectul este derulat de Asociația Team Work din 2006, bucurându-se de participarea unui număr de peste 4.000 de voluntari. „Curăţenia de Toamnă” face parte, alături de „Curăţenia de Primăvară”, „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Grădina Copiilor” și „Grădina Bunicii” (premiul și trofeul „Spații Verzi MOL 2011”), dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina oraşului meu”, derulat în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.                                                          

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit de tineret axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.