Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AEGEE-București vă invită la cea de-a III-a ediție ,,The Power of Words”

0

În perioada 13-14 decembrie, AEGEE-București organizează The Power of Words București, un eveniment dedicat tinerilor pasionați de comunicare și inițiat de Asociația Studenților Europeni AEGEE-București. Evenimentul își propune dezvoltarea abilităților de comunicare a tinerilor și capacitatea acestora de alegere a cuvintelor adecvate în concordanță cu situațiile experimentate.

Scopul proiectului este acela ca participanții să conștientizeze dimensiunea pe care o pot căpăta cuvintele și cum utilizarea lor corectă contribuie la atragerea celor mai bune oportunități de carieră și la o frumoasă evoluție personală.

Toți studenții interesați de acest proiect sunt invitați să completeze formularul de înscriere de pe pagina oficială de facebook AEGEE București (https://www.facebook.com/aegeebucuresti) până la data de 5 decembrie, orele 23:59.

Pow 2014

Participanții vor beneficia de conferințe și workshop-uri cu teme bazate pe comunicare. În prima zi a proiectului, sâmbătă, 13 decembrie, vom avea  două conferințe urmate de workshop-uri cu tematica „Comunicare empatică”, respectiv „Personal & Time Management”, susținută de Mihaela Feodorf. Cea de-a doua zi va începe cu o frumosă prezentare: „Public speaking” susținută de Cosmin Chiriță, ziua va continua cu o conferință pe tema „Personal Branding” susținută de Mircea Grecescu. Participarea la eveniment va fi posibilă în urma achitării unei taxe de 10 RON.

Prima ediție a proiectului The Power of Words a avut loc pe 28-29 noiembrie 2011. Aceasta s-a dovedit a fi un succes datorită interesului, entuziasmului si implicării active a participanților, atât în cadrul conferințelor, cât și în cadrul workshop-urilor.

AEGEE este cea mai mare asociație studențească interdisciplinară din Europa, non-profit și non-guvernamentală, independentă din punct de vedere politic, înființată în București în 1997. AEGEE-București se numără printre cele peste 200 de antene (filiale) din 40 de țări europene, AEGEE înregistrând aproximativ 13 000 de membri. Credem în valori europene precum comunicarea, mobilitatea și integrarea studenților, dezvoltate într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.