Conferința dedicată profesorilor, „O altfel de educație pentru o altfel de generație”, sâmbătă, 25 mai 2024

0

Școala Privată Aletheea reprezintă o formulă emoțională și educațională, un spațiu în care stabilim constant conexiuni între învățarea formală şi cea informală. Aletheea şi-a asumat o filosofie educațională proprie, deschisă şi permeabilă la schimbare, capabilă să pregătească elevii pentru adecvarea permanentă la modelele culturale ale viitorului. Școala a fost acreditată de Ministerul Educației și Cercetării şi a devenit, în 10 ani de funcționare, un adevărat motor al schimbării în educație.

Conferința dedicată profesorilor, „O altfel de educație pentru o altfel de generație”, are loc sâmbătă, 25 Mai 2024, de la ora 10:00, în campusul Aletheea.

Conferința „O altfel de educație pentru o altfel de generație” face parte din programul educațional Aletheea (de) 10, organizat ca parte din strategia noastră de responsabilitate socială, de a împărtăși bunele noastre practici educaționale și de a contribui astfel la îmbunătățirea calității educației oferite copiilor din România. Pentru această ediție a conferinței, cea de-a VIII-a, am ales să aducem în discuție o temă foarte actuală, și anume Curriculum relevant pentru elevii de azi și de mâine.

Dorim să abordăm tema din perspectiva nevoilor de învățare ale elevilor, care se schimbă de la o generație la alta, a impactului tehnologiei asupra învățării și a instrumentelor necesare elevilor pentru o dezvoltare armonioasă.

Printre invitații noștri care vor dezbate această temă în deschiderea conferinței se numără Anca Nedelcu, prof. univ. dr., Firuța Tacea, conf. univ. la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București și Flavia Popa, secretar general al BRD Groupe Société Générale.

Ne dorim ca evenimentul, susținut de specialiștii școlii și gândit într-o manieră interactivă, să fie accesibil cât mai multor profesori din întreaga țară, din acest motiv participarea la conferință este gratuită, cu ajutorul sponsorilor noștri care au asigurat cumpărarea biletelor pentru profesori. Credem că tot mai mult este evidentă în această perioadă nevoia profesorilor din întreaga țară de a participa la ateliere practice, de primi exemple de metode și de resurse care pot fi aplicate imediat la clasă, pentru îmbunătățirea calității educației oferite copiilor. Ne-am asumat acest rol, de împărtășire a know-how-ului nostru educațional încă de la deschiderea școlii, iar de-a lungul timpului am contribuit la instruirea a sute de profesori.

Înscrierea se poate confirma prin completarea acestui formular de către persoanele care doresc să participe: https://forms.gle/KL7V9FC3YbULirWu8

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.