Concerte în aer liber și preparate pe gustul tuturor la Festival du Bonheur în ParkLake

0

În perioada 8-11 Iunie, ParkLake găzduiește Festival du Bonheur – o experiență culinară de neratat pentru cei care iubesc gastronomia. Timp de patru zile, în ParkLake Garden, ieșirea spre parcul Titan, vei putea să savurezi cele mai delicioase preparare și să te distrezi alături de Macanache și Bitză, care vor întregi atmosfera de festival cu concerte live.

Vino în ParkLake să descoperi cele mai gustoase preparate

Festivalul va oferi vizitatorilor o varietate de produse culinare, toate pregătite special pentru a celebra o adevărată sărbătoare a street food-ului: waffles, burgers, hot dogs sau gogoși se vor afla în meniurile care promit să impresioneze. Responsabili cu tentațiile culinare din acest an sunt cei de la Aperitivo, Burger Van, CLATeatARIE, Furgoneta, Famous Waffles, Meat Busters, Pico de Gallo, Gogoși Bune, Roll, Synergia și Za German.

Programul începe de joi și se termină duminică după cum urmează: Joi și vineri 8-9 Iunie, între orele 16:00 – 22:00, sâmbătă, 10 Iunie și duminică, 11 Iunie, între 11:00 – 23:00. Concertele vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 20:30 – 21:30. Bitză va face show sâmbătă, iar Macanache va încheia, duminică, o ediție de Festival du Bonheur care se anunță inedită.

Intrarea este liberă.

Surprize pentru cei mici în zona Main Square

Și cum luna Iunie este totuși despre copii și copilărie, în Main Square am pregătit surprize și evenimente pentru cei mici alături de prietenii de la LEGO.

Astfel, în zilele de 10 și 11 iunie, între orele 12:00 – 20:00, cei mici sunt așteptați în #ParkLake, Main Square, la un eveniment special: Insula creativității LEGO®! Evenimentul reunește cele mai îndrăgite jocuri: LEGO® DUPLO®, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® NINJAGO™ și LEGO Classic.

După ce își vor primi pașaportul de acces, copiii de peste 5 ani vor putea să creeze cele mai inedite construcții cu ajutorul cărămizilor disponibile în zona aleasă. În fiecare oră se vor expune construcțiile realizate în zona denumită Insula Creativității și se vor trage la sorți câte trei câștigători. Aceștia vor primi seturi LEGO, în cadrul unei ceremonii speciale. Toți participanții vor fi recompensați pe loc cu diplome de participare și mici cadouri! 

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet, gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.  

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center Shopping Center gasiti la: https://www.parklake.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.