Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert caritabil în clubul Fabrica pentru copiii de la spitalul „Lacul Bucura”

0
Concert caritabil pentru copiii de la spitalul Lacul Bucura
United Way România organizează sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20:00, un concert caritabil în clubul Fabrica din Bucureşti, pe str. 11 Iunie, nr. 50, pentru a strânge fonduri în beneficiul celor 200 de copii internați la spitalul de pneumoftiziologie Lacul Bucura.

Vor cânta live Petra Acker, care ne va încânta cu ritmuri de jazz, funk şi soul, cunoscuta şi versatila cântâreaţă de jazz Maria Răducanu şi cei de la trupa Oliver, care vor încheia seara cu ritmuri de alternative rock.

Preţul unui bilet de intrare este 15 lei.

Spitalul Lacul Bucura este singurul spital de pneumoftiziologie pentru copii din țară. Aici stau internați între 3 și 6 luni peste 200 de copii a căror vindecare ar fi mai rapidă dacă ar putea să petreacă mai mult timp în aer liber. Curtea spitalului, însă, are doar câteva jucării de exterior foarte vechi și inutilizabile și nu este un loc sigur. United Way dorește să amenajeze această curte prin turnarea unui cauciuc special care să prevină accidentele și instalarea unor jucării de exterior – tobogane, leagăne, structuri de cățărat, balansoare. 

United Way România este o fundație românească independentă afiliată la United Way Worldwide și are ca scop îmbunătățirea calității vieții în comunitate prin încurajarea donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului, pentru ca toată lumea să aibă șanse egale la educație, sănătate și un venit decent.

Concertul este organizat de United Way România în parteneriat cu Asociaţia Culturală de Teatru şi Origami din România şi clubul Fabrica.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.