Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania „Bucurestiul Respiră”

0
„CSR pentru Bucureşti! Dacă este sau nu o formă de publicitate participarea în cadrul unui proiect de tip CSR – cred că este mai puţin important. Până la urma rămân rezultatele unui proiect CSR, bani din business care se întorc în comunitate şi o oarecare modă a proiectelelor CSR în România! Companiile care (încă) investesc în CSR merită tot respectul, indiferent de motivele specifice lor! Să ne fie de bine! Articolul complet este pe site-ul celor de la Ştiri ONG
„In cadrul celei de-a patra editii a programului „Bucurestiul Respira” Carpatcement Holding a continuat initiativele de responsabilitate sociala plantand 800 de copaci pe terenul companiei de la balastiera Carpat Agregate din comuna Cornetu, judetul Ilfov. Arborii si arbustii au fost plantati atat pe drumul de acces, cat si de-a lungul balastierei, pentru a proteja comunitatea din vecinatate de eventualele neplaceri cauzate de spulberarea nisipului din cauza vantului.” In acest proiect, partenerii Carpatcement sunt Asociatia Expertilor de Mediu, Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov si Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Bucuresti.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.