Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Avanpremiera România Neîmblânzită

0

Auchan Retail România si Transilvania Film anunță lansarea filmului – eveniment ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ

MIERCURI, 21 MARTIE 2018, A AVUT LOC AVANPREMIERA FILMULUI ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ, EVENIMENT DESFĂȘURAT LA TEATRUL NAȚIONAL DIN BUCURESTI, ÎN PREZENȚA A PESTE 900 DE SPECTATORI, PERSONALITĂȚI MARCANTE, DIN TOATE DOMENIILE.

Gala s-a bucurat de prezența Președintelui României, Klaus Iohannis. În loja oficială, alături de Președinte, alte figuri publice au ținut să onoreze gala: directorul Teatrului Național din București – Ion Caramitru, actorul Victor Rebengiuc, directorul general al Auchan Retail România – Ionuț Ardeleanu, regizorul Tudor Giurgiu, precum și o parte dintre  “ambasadorii” filmului: actrița Maia Morgenstern, sportiva Andreea Răducan, violonistul Alexandru Tomescu, alpinistul Alex Găvan și jurnalistul Marius Constantinescu – ambasadorul principal al proiectului.

La avanpremieră, alături de multe alte personalități, au fost prezente Alteța Sa Regală Principesa Maria și Liliana Țuroiu (Președintele Institutului Cultural Român).

Gazda evenimentului a fost cunoscutul om de televiziune Cătălin Ștefănescu, care, după o scurtă introducere, i-a oferit cuvântul directorului general al Auchan Retail România, Ionuț Ardeleanu, în calitate de producător executiv al filmului România neîmblânzită.

În «România neîmblânzită» avem mai mult decât un film. Alături de cei 10.000 de colegi din Auchan Retail România, astăzi, la 100 de ani de România, venim către  toți românii cu un dar!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.