Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Fundraising – 5 paşi pentru o campanie de succes

0

Vrei să salvezi Lumea? Fă-o ca un profesionist! Din 13 aprilie, te așteptăm la Atelierul de Fundraising să înveți, de la Anca Dimulescu, cei 5 pași necesari unei campanii de succes.

Lectorul, om de comunicare cu experiență consistentă în fundraising, îți pune la dispoziție toate uneltele necesare construirii unei campanii reușite.

Te aşteaptă 5 sesiuni amuzante şi antrenante, toate cu scopul de a-ţi oferi răspunsuri la întrebările pe care le ai referitor la fundraising. Înveţi să-ţi fixezi obiectivele ţinând cont de tipul campaniei tale, afli cum îţi identifici corect publicul, cum i te adresezi, cum formulezi mesajul, ce instrumente de comunicare poţi folosi cu buget redus. Primeşti informaţii valoroase despre comunicarea în online şi schiţezi, cu ajutorul lectorului, un plan financiar.

atelier de fundraising

Temele întâlnirilor sunt:

1. Ce este fundraising-ul?– o scurtă istorie. Cum sunt oamenii din fundraising? Evaluarea propriilor aptitudini. Exemple de campanii de fundraising de succes.

2. Ce fel de fundraiser vrei să fii?Ce transmiţi? Cum îţi formulezi mesajul?

3. Cine sunt sponsorii şi donatorii cei mai potriviţipentru organizaţia mea? Cele mai eficiente forme de finanţare. Exerciţiu pe propria cauză pentru a vă ajuta să identificaţi cea mai eficientă formă de strângere a fondurilor.

4. Comunicarea în fundraising în mediul online:de la site până la social media. Organizarea de evenimente: de la cele mai profitabile, până la cele pe care le puteţi implementa, realist.

5. Prezentarea planului financiar. Recapitulare şi întrebări

Atelierul are loc în seri de vineri, începând din 13 aprilie, săptămânal, de la 19.00 la 21.00. Întâlnirile se desfășoară la sediul Fundației Calea Victoriei, pe str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Detalii despre taxa de participare și înscriere găsești pe www.victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.