Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociatia Clubul Cainilor Utilitari te invita la Distractie Cu Caini La Mare Arta / HERASTRAU Roaba de Cultura

0

Sambata, 7 septembrie 2013, incepand cu ora 18:00, iubitorii de arta, parinti sau bunici impreuna cu cei mici, oameni si catei, sunt cu toii asteptati la evenimentul Distractie Cu Caini La Mare Arta, organizat de Asociatia Clubul Cainilor Utilitari si gazduit de Green Revolution in zona Roaba de Cultura din Parcul Herastrau.

Distractie Cu Caini La Mare Arta este un eveniment in cadrul caruia vom imbina arta cu joaca, cateii si concursurile, copiii si talentul lor, apoi le vom impletim pe toate cu voie buna, pentru ca la final sa ne bucaram, oameni si caini, de o atmosfera placuta, de buna calitate, care nu trebuie sa lipseasca in acest inceput de toamna. Locatia special amenajata va intampina vizitatorii cu spatii de joaca si odihna pentru cea mai amuzanta si relaxanta zi din week-end.

Au trecut vremurile in care trebuia sa vizitezi galeriile de arta somptuoase. Sau in care oamenii nu se puteau bucura de un act artistic fiindca erau impreuna cu copiii sau cateii lor. Invitam iubitorii de arta, inclusiv parinti si posesori de animale sa se delecteze cu o expozitie de scultpura in aer liber. Cu totii vor avea ocazia sa admire sculpturi deosebite si chiar sa il cunoasca pe artistul care le-a creat – Costache Popescu Ghergani.

Copii se vor distra garantat – avem pregatite alteriere de creatie si suntem pregatiti cu creioane colorate, hartie si locuri unde sa-si expuna desenele si viziunea despre relatia om-animal. Si nu, nimeni nu trebuie sa-si lase catelul singur acasa. Fiindca am pregatit concursuri speciale si amuzante, cu premii atractive: Pista Ispitelor si Biscuitul Zburator vor aduce garantat zambetul pe chipurile tuturor, participanti sau vizitatori.

Sunt pregatite demonstratii de dresaj oferite de echipa de agility a Clubului Cainilor Utilitari si va fi prezentat cursul interactive pentru copii si parinti “Cainele, prietenul meu”, cu ajutorul caruia cei mari si cei mici isi vor insusi notiuni despre  relationarea si interactiunea corecta “om-caine”.

Intreaga distractie va fi surprinsa in imagini memorabile de catre echipa Pet Star Foto, unul dintre putinele servicii foto dedicate animalelor de companie si famiilor acestora.

Asteptam pe toti, cu mic cu mare, bipezi si patrupezi la evenimentul Distractie Cu Caini La Mare Arta, in parcul Herastrau la Roaba de Cultura, in data de 7 septembrie, incepand cu ora 18:00!

 

 caine

Clubul Câinilor Utilitari (CCU) este o asociaţie fondată în 2010 de o parte dintre membrii proiectului „Dogs for people”, oameni cu o experienţă de peste 10 ani în proiecte sociale. CCU se ocupă cu pregătirea câinilor de utilitate socială, consilierea diferitelor organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale în ceea ce priveşte folosirea câinilor utilitari, educarea opiniei publice, dar mai ales a copiilor, despre beneficiile interacţiunii om-animal sau despre câini utilitari şi câini în general. Mai multe informatii pe www.caini-utilitari.ro

Costache Popescu Ghergani este un artist plastic roman. Mai multe informatii despre lucrarile sale si sculpturile pe care le va expune pe blogul sau: http://costacheghergani.blogspot.ro/search/label/sculpture.

Pet Star Foto este un serviciu profesionist dedicat exclusiv fotografiei pentru animale, care a luat fiinta in Bucuresti in anul 2012, cu un portofoliu larg de sedinte foto pentru caini, pisici, cai dar si alte animale de companie. Mai multe informatii pe site-ul www.PetStarFoto.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.