Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AEGEE-București te așteaptă la Training 4 Trainers!

0

Asociația Studenților Europeni AEGEE Bucuresti te invită pe 18 martie la Universitatea Europei de  Sud-Est Lumina în București la Training 4 Trainers să descoperi alături de traineri internaționali arta de a vorbi în public, secretele unei bune dezvoltări personale, cum să-ți gestionezi timpul în mod eficient, dar și eficace, managementul personal și nu în ultimul rând, arta și tehnica leadership-ului. Nu numai că vei învăța de la traineri lucruri noi, dar la final vei putea să le oferi feedback constructiv cu privire la traininguri. Aceștia vor fi mai mult decât nerăbdători să afle părerea ta, așa că nu ezita, exprimă-ți punctul de vedere!

11001612_10206093988449228_69699148284858591_o
În plus, vom acorda premii participanților. Vei pleca atât cu informații noi, cât și cu premii pe măsură. Vino, te așteptăm! Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Aplică aici până pe 10 martie! (Formular de înscriere) Singura condiție de participare este să cunoști limba engleză, pentru că trainingurile se vor desfășura numai în limba engleză, acestea fiind ținute de traineri străini.

Training  for Trainers este un eveniment de tipul Școală Europeană, organizat în fiecare an de una din localele AEGEE Europe, cu ajutorul AEGEE Academy. Structura sa implică 6 zile de traininguri specializate, susținute de traineri profesioniști din Europa, aleși de AEGEE Academy, pentru cei 15-20 participanți, iar în cea de-a 7-a și ultima zi a proiectului, fiecare participant va ține câte un training unui public format din studenți, punând în practică ceea ce a învățat în urma proiectului. Prin acest proiect, dorim să contribuim la formarea unei echipe de traineri profesioniști, motivați și activi, ce vor inspira și alți membri din localele AEGEE, cât și alți tineri interesați de educația non-formală.

Asociația Studenților Europeni AEGEE- București reprezintă una dintre cele 188 de filiale ale AEGEE-Europe existente în 40 de țări din Europa și a fost înființată în 1997 de către Andrei Popescu. AEGEE-București promovează valorile europene și își propune să îmbunătățească gradul de informare și activitatea de cercetare a studenților, într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc. Dorim să stimulăm comunicarea, difuzarea informației și să încurajăm spiritul de inițiativă, într-un mediu multidisciplinar, cu impact atât la nivel local, cât și european.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.