Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

700 de alergători la Băneasa Trail Run, prima cursă a iernii

0

Asociația TrăiescSănătos.org a organizat duminică, 14 decembrie, cea de-a treia editie a Băneasa Trail Run, prima cursă a iernii, powered by Baneasa Shopping City şi sponsorizată de Carrefour Băneasa.

Start semimaraton

Aproape 700 de alergători au luat startul la Băneasa Trail Run 2014. Traseul extins, cu cele două curse: cros 10,5 km și semimaraton 21 de km, au atras un număr dublu de participanți faţă de ediția de anul trecut. Atmosfera a fost una extraordinară, mai mulți câștigători şi multe surprize la tombola organizată după premiere.

“Ne-am bucurat să adunăm laolaltă persoane care inteleg si iubesc sportul, modul de viaţă sănătos şi care susţin în mod activ mişcarea. Numărul în creştere de la un an la altul dovedeşte ca sportul şi grija de a alege un stil de viaţă sănătos sunt preocupările celor mai mulţi dintre noi şi ne bucurăm că putem contribui şi noi la realizarea acestui lucru. Felicitări tuturor participanţilor şi câştigătorilor şi le mulţumim sponsorilor, partenerilor şi tuturor alergătorilor care ne-au fost alături şi sperăm să ne vedem anul viitor în număr și mai mare”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației TrăiescSănătos.org.

Declaratie sponsori

Câştigătorii Băneasa Trail Run 2014, la cele doua curse, la categoria Open Masculin si Open Feminin, sunt următorii:

Open Masculin, 21 KM:

Locul I: Daniel Stroescu, cu un timp de 01:18:24

Locul II: Ionuț Marian Purcea, cu timpul de 01:20:36

Locul III: Răzvan Ene, înregistrând un timp de 01:21:16

Open Feminin, 21 KM

Locul I: Maria Antonia, cu un timp de 01:34:46

Locul II: Maria Magdalena Veliscu, cu timpul de 01:36:50

Locul III: Hiroko Ogawa, înregistrând un timp de 01:40:16

 

Open Masculin, Cros – 10, 5KM

Locul I: Andrew Norman, cu un timp de 00:37:44

Locul II: Radu Milea, cu timpul de 00:40:42

Locul III: Cristian Bornaz, înregistrând un timp de 00:40:48

Open Feminin, Cros – 10,5KM

Locul I: Sarak Tunstall, cu un timp de 00:40:42

Locul II: Florentian Buga, cu timpul de 00:46:47

Locul III: Iuliana Chirian, înregistrând un timp de 00:48:01

Pentru mai multe detalii despre cursă, accesați www.baneasatrailrun.ro și paginile de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaTrailRun

https://www.facebook.com/traiescsanatos.org.

 

Despre Asociația Trăiesc Sănătos:

Trăiesc Sănătos este o asociație fondată în martie 2011, care promovează sportul ca activitate regulată și militează pentru o viață sănătoasă. Asociația TS organizează activități care stimulează interesul pentru practicarea exercițiilor fizice în rândul copiilor, tinerilor și adulților și folosește sportul ca pârghie pentru interacțiunea socială și pentru încurajarea tinerilor sportivi de performanță.

Sponsori: Baneasa Shopping City, Carrefour Băneasa, Respiră Sănătate

Parteneri: BCR, Fundația eMAG, Polar, Power Bar, Aqua Optima, Barilla, World Class, Preda Publishing, Smart Atletic, Hypersport

Parteneri media: Radio 21 si Europa FM, Unica, Auto Bild

Evenimente partenere: Asociația Running Club Bucharest, MPG, RUNFEST

Mai multe detalii pe: www.baneasatrailrun.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.