Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

6 spectacole la preţ de 4

0

Din 2 aprilie se pun în vânzare abonamente la Opera Naţională Bucureşti!

 

Urmând modelul teatrelor lirice europene, Opera Naţională Bucureşti  introduce sistemul  abonamentelor, propunând publicului o ofertă de neratat.

În contul abonamentelor, cumpărătorul beneficiază de şase spectacole la preţ de patru: spectatorul alege patru titluri, iar două spectacole îi sunt oferite ca bonus.  Abonamentul este valabil pentru trei luni: 1aprilie – 1 iulie, până la finalul stagiunii curente.

Prin achiziţionarea abonamentului Repertorio, iubitorii teatrului liric se pot bucura de spectacolele curente ale ONB (şase reprezentaţii la preţ de patru).  Melomanii care doresc să se bucure de evenimentele speciale ale ONB (premiere, invitaţi speciali sau aniversări), pot achiziţiona abonamentul Celebratio (şase spectacole de tip eveniment la preţ de patru).

Abonamentele  de tip  Repertorio şi Celebratio pot  fi cumpărate la una dintre categoriile de preţ ale ONB: I, II sau III:

Repertorio – categ I – 220 RON; categ II – 180 RON: categ III – 100 RON

Celebratio – categ I – 260 RON; categ II – 220 RON; categ III – 120 RON

Opera Naţională Bucureşti a creat pentru copii un abonament special intitulat DEGEŢEL, cu patru spectacole la preţ de două. Abonamentul include două spectacole la Sala Mare şi două pot fi alese de public ca bonus, dintre spectacolele SEOB pentru copii (Sala Studio).

Degeţel – categ I – 110 RON; categ II – 90 RON; categ III – 50 RON

Abonamentele pot fi achiziţionate la casa de bilete sau online, pe site-ul oficial al instituţiei.

Prin această acţiune, Opera Naţională Bucureşti se alătură teatrelor lirice europene care folosesc  sistemul abonamentelor, din dorinţa de a oferi  unui număr cât mai mare de spectatori ocazia  să se bucure de evenimente artistice de calitate, la un preţ preferenţial.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.