1 Decembrie la Casa Dimitrie Bolintineanu: Brad de 8 metri, Delicii de la Chef, 20 de floriști cu ateliere de coronițe și mini brazi și Târgul Micilor Antreprenori

0

La Casa Dimitrie Bolintineanu, monument istoric și locație emblematică, se anunță un eveniment dedicat Zilei Naționale: „1 Decembrie la the villa. – O Experiență Unică și Magică”, marcând totodată și începutul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Pe 1 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 20:00, pe Strada Negustori Nr. 16, se va putea admira un brad din cetină de Nobilis realizat pe o structură metalică de 8 metri înălțime, se va putea servi mâncare tradițională gătită de Chef Iulian Olaru, se vor organiza ateliere de realizat coronițe și mini brazi, coordonate de Florist Club România și se vor putea face cumpărături de la târgul micilor antreprenori.

Piesa centrală a evenimentului va fi bradul, o instalație de artă impresionantă, de 8 metri înălțime, simbol al inovației și creativității, amplasat într-o locație cu o puternică semnificație istorică, evaluată în 2023 la 6 milioane de euro, grație lucrărilor de renovare realizate.

Evenimentul se va bucura de prezența lui Chef Iulian Olaru și a rețetei sale speciale de fasole tradițională. Este vorba despre o rețetă unică de fasole cu ciolan. Această delicatesă va aduce în prim-plan gusturile autentice ale României, într-o oală gigantică, în timp ce un show live și grătarul vor completa atmosfera festivă.

Distracția va fi întreținută de Târgul Micilor Antreprenori. Copiii antreprenorilor din Romanian Business Club vor învăța în mod practic ce înseamnă să ai o afacere. Ei își vor scoate propriile creații la vânzare alături de obiecte proprii, învățând astfel valoarea și importanța folosirii banilor din pușculiță într-o metodă eficientă.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de Florist Club România, care va realiza prin cei 20 de floriști prezenți ateliere de coronițe și mini brazi. Participanții vor putea realiza propria coroniță de sărbători pe care o vor putea pune apoi la ușa casei.

„the villa.”, Negustori 16 – Casa Dimitrie Bolintineanu, devine astfel mai mult decât o casă, devine o comunitate. În această locație istorică, veți descoperi o comunitate caldă și primitoare, potrivită pentru a sărbători împreună Ziua României și pentru a întâmpina iarnă într-un cadru plin de farmec.

*Evenimentul: „1 Decembrie la the villa. – O Experiență Unică și Magică”*

📍 *Locație:* Casa Dimitrie Bolintineanu, Str. Negustori Nr. 16

📅 *Data și Ora:* 1 Decembrie 2023, 14:00 – 20:00

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.