Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timisoara are un program de promovare turistica in Belgrad

1

Expoziţia „Timişoara – European Openings” a fost deschisa la Belgrad, marţi, 18 mai 2010. Principalele obiective turistice din Timişoara vor fi promovate, timp de trei săptămâni, la sediul Organizaţiei Naţionale de Turism din Belgrad.

Potrivit site-ului administratie.ro „toţi vizitatorii expoziţiei vor avea prilejul să vadă afişe şi diverse materiale promoţionale care înfăţişează locuri, clădiri şi trasee turistice din oraşul bănăţean. Primăria Timişoara, organizatoarea expoziţiei, prezintă în aceste materiale şi serviciile turistice, posibilităţile de cazare, modalităţile de petrecere a timpului liber şi informaţii despre evenimentele culturale.”

„Suntem o placă turnantă între Europa Centrală şi Balcani. De aici derivă şi caracterul multietnic, multicultural şi cosmopolit al oraşului. La fel ca orice alt oraş, şi Timişoara a suferit diverse transformări, de-a lungul timpului. Oraşul este capitala Banatului istoric, iar strădania noastră a fost aceea de a menţine specificul oraşului, aşa cum a fost”, a afirmat primarul Gheorghe Ciuhandu în prezentarea făcută la vernisajul expoziţiei,  potrivit AGERPRES

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.