Investitii in domeniul schiabil din Maramures / peste 30 milioane de euro

0

Maramureşul se pregăteşte de iarnă! 23 de milioane de euro sunt pregătiţi pentru investiţii în domeniul schiabil din zonele Mogoşa – Baia Sprie şi Izvoarele – Borişte. Licitaţiile au fost anunţate pentru luna august, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind diferit însă pentru cele două proiecte. Finanţatorul principal este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Domeniului schiabil „Gutâiul Doamnei” / 10 milioane euro

O altă investiţie importantă se desfăşoară la Cavnic unde au fost demarate lucrările la realizarea domeniului schiabil „Gutâiul Doamnei”, care cuprinde trei pârtii de schi şi o telegondola. Investiţia totală a fost evaluată la 10 milioane euro şi este executată dintr-un grant european şi prin contribuţia bugetului local.

La marginea oraşului Cavnic, în Munţii Gutâiului, la aproximativ 1.100 de metri, sunt amenajate şapte pârtii de schi, apreciate de iubitorii sporturilor de iarnă datorită accesibilităţii lor şi condiţiilor bune oferite de cabanele şi motelurile din apropierea acestora. De curând a fost inaugurată la Cavnic prima pârtie artificială investiţie despre care am scris şi noi în urmă cu câteva zile.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.