Timișoara: Vernisajul expoziției „Tiparul Altfel”

0

Ornella Fusion Gallery

Str. Gheorghe Lazăr 9

13 IULIE – 01 OCTOMBRIE 2024

Ornella Fusion Gallery, vă invită sâmbătă , 13.07.2024, la ora 19.00 la vernisajul expoziției Tiparul Altfel .

Galeria Ornella Fusion Timișoara celebrează un an de la deschidere prin vernisajul proiectului „Tiparul Altfel”. Cu această ocazie specială, galeria își reafirmă misiunea de a aduce în prim-plan artiști talentați, de a inspira și de a conecta publicul cu arta și cultura digitală contemporană.

Tiparul Altfel – un vernisaj unic, transformat într-o petrecere de neuitat, va marca acest moment special pentru noi.

Prin proiectul „Tiparul Altfel”, galeria și tipografia Ornella Design a oferit ocazia artiștilor digitali de a-și transforma creațiile în opere tangibile pe diverse suporturi.
Tiparul Altfel reprezintă un demers inovator prin care operele digitale sunt imprimate pe o varietate de materiale, inclusiv canvas, plexiglas, dibond, piele, faianță, material textil, lemn și neoflex. Acest proces nu doar că extinde posibilitățile de exprimare artistică, dar și permite accesul publicului la forme diverse de artă.

Operele rezultate vor fi expuse pentru o perioadă de trei luni în Galeria Ornella Fusion Timișoara, oferind astfel vizibilitate artiștilor și oportunități pentru vânzare. De asemenea, aceste lucrări sunt disponibile și pe site-ul galeriei, facilitând accesul unui public mai larg și divers.

Proiectul nu doar că sprijină artiștii digitali , dar și promovează inovația și diversitatea în arta contemporană. Prin combinarea tehnologiilor moderne de imprimare cu creativitatea digitală, „Tiparul Altfel” redefinește modul în care percepem și interacționăm cu arta.

Vă invităm în data de 13 iulie, ora 19:00, să ne bucurăm împreună de o seară specială dedicată artei și culturii digitale contemporane, în care vom aduce în prim-plan creațiile talentate ale artiștilor digitali.

Artiști expozanți: Amalia Nicoleta-Toma, Bianca Chiriac, Corina Nani, Colectia ornella fusion gallery, Daniel Dăian, Dandu Alexandru, Diana Andreescu, Diana Dima, Eugenia Riemschneider, Gabriel Kelemen, Lu Seen, Molnar Simona, Patricia Bucko, Tajo, Todirel Bianca, Valentina Ștefănescu.

Vă așteptăm la Ornella Fusion Gallery, Str. Gheorghe Lazăr nr.9, Timișoara, RO.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.