Timișoara a intrat în rețeaua de resurse și bune practici pentru accesibilizare în turism European Accessibility Resource Centre AccessibleEU

0

Teodora Borghoff, expert relații comunitare și incluziune socială în cadrul Echipei Curatoriale Timișoara 2023, a participat la întâlnirea din România a rețelei AccessibleEU, unde a prezentat realizările privind incluziunea socială în cadrul programului Timișoara  2023 – Capitală Europeană a Culturii.

Sursa: aici.

„În Timișoara culegem roadele muncii unor oameni solidari și pasionați de munca lor. Efervescența anului 2023 în Timișoara, bogăția patrimoniului și dedicarea unor echipe interdisciplinare au rezultat în crearea unor experiențe culturale deosebite, atât pentru vizitatorii tipici cât și pentru cei cu nevoi speciale. Implicarea comunității locale a persoanelor cu diverse abilități este esențială, aducând valoare orașului. Proiectele culturale puse în practică de către echipe mixte, cu diferite perspective și abilități au rezultat în experiențe peste așteptări, pe care le putem prezenta cu mândrie la nivel european.”

– Teodora Borghoff

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.