Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rezultate finale la „Orașul în Mișcare”

0

20 de proiecte sportive primesc finanțare în urma rezultatelor evaluărilor finale la apelul Orașul în Mișcare. 2.000.000 de lei din bugetul Municipiului Timișoara sunt alocați proiectelor sportive care vor să aducă sportul aproape în comunitate și să continue performanța în acest domeniu.

Această oportunitate de finanțare sprijină inițiativele și acțiunile care fac sportul mai accesibil și aduc mișcarea mai aproape de timișoreni, dar își propune să susțină și sportivii timișoreni să ajungă la performanță. Sunt asociații sau cluburi sportive care activează în domeniile: atletism, arte marțiale, badminton, baschet, dans sportiv, escaladă, fotbal, gimnastică, handbal, lupte greco-romane și libere, navomodelism, sporturi nautice, scrimă, squash, șah, rugby, triatlon, volei.

Asociațiile câștigătoare sunt: Clubul Sportiv Alergotura, Asociația Club Sportiv One Move, Asociația Club Dans Sportiv Nr 1 Timișoara, Clubul Sportiv Școlar Bega, Asociația Club Sportiv Warriors Timișoara, Asociația Clubul de Dans Sportiv SPORTIM Dance, ACS Floreta, Clubul Sportiv Helios Timișoara, CSU Politehnica Timișoara, Asociația Handbal Club Sportiv CITU, Club Sportiv Ride Competition, ACS FC Juventus Timișoara, ASC ASU Politehnica Timișoara, Club Sportiv Timișoara 98ers, Asociația Club Sportiv Sport Record Original, Club Sportiv Nautic Banat Timișoara, Asociația Club Sportiv Campion pentru Viitor, Asociația Club Sportiv Academia de Judo Timișoara.

La acest apel au fost depuse 30 de aplicații după lansarea apelului. În prima sesiune de rezultate 16 au primit finanțare, iar după analizarea celor 12 contestații, încă 4 au urcat peste linie.

Lista cu proiectele sportive o găsiți pe site-ul nostru https://centruldeproiecte.ro/finantari/orasul-in-miscare-2022/

Centrul de Proiecte este un serviciu public de interes local aflat în subordinea Consiliului Local Timișoara. Prin intermediul apelurilor de proiecte, acordăm finanțare nerambursabilă din bugetul local pentru proiecte în cultură, implicare civică și socială și sport care îmbunătățesc calitatea vieții în Timișoara și construiesc o comunitate dinamică și incluzivă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.