Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Panel de discuții dedicat investițiilor de impact, organizat de fonduri-structurale.ro la European Social Economy Summit! Înscrierile sunt deschise

0

În perioada 26-27 mai 2021 are loc European Social Economy Summit (#EUSES), conferință digitală organizată în comun de către Comisia Europeană și orașul Mannheim. Conferința are ca scop consolidarea economiei sociale în Europa și valorificarea contribuției sale la dezvoltarea economică, incluziunea socială, precum și la tranzițiile ecologice și digitale.

Discuțiile se vor concentra pe digitalizarea economiei socialeinovarea (socială) și colaborarea intersectorială și transnațională.

fonduri-structurale.ro este parte a evenimentului #EUSES prin organizarea pe 27 mai 2021 de la ora 10.00 CET (11.00 ora României), împreună cu Euclid Network, a panelului de discuții Investing for Impact in Central and Eastern Europe .

Panelul va fi moderat de Cristina Pojoga, Consultant Senior & Partener fonduri-structurale.ro, alături de Neven Marinovic, Director Smart Kolektiv & Președinte Euclid Network, și se bucură de prezența a 4 vorbitori cu vastă experiență în antreprenoriatul social și investițiile de impact:

  • Laura Catană, European Investor Relations Manager al The Financing Agency for Social Entrepreneurship (FASE), Luxembourg
  • Maciej Podyma, Fundacja Łąka (Polonia) & Ashoka Fellow
  • Elitsa Barakova, Manager, BCAUSE, Bulgaria
  • Pirkko Valge, CEO al Good Deed Foundation, Estonia

Participarea la eveniment și la sesiunile European Social Economy Summit este gratuită și se realizează aici.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina www.euses2020.eu.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.