Vrei să aplici la programul Power Station+ | Școli creative și ai câteva întrebări? Hai să ne vedem luni, 27 noiembrie 2023 la o nouă sesiune Q&A ONLINE

0

Vrei să aplici la programul Power Station+ | Școli creative și ai câteva întrebări? Hai să ne vedem luni, 27 noiembrie 2023, de la ora 15:00, la o nouă sesiune Q&A, de data aceasta ONLINE, deschisă organizațiilor din toată țara*.

(*Da, activitățile pe care le vom finanța prin acest program trebuie să se deruleze la Timișoara, pentru timișoreni, dar suntem un oraș deschis și încurajăm parteneriatele în lung și lat de țară.)

Dacă vrei să participi, scrie-ne la contact@centruldeproiecte.ro până cel târziu luni, 27 noiembrie 2023, ora 12:00, ca să îți putem trimite link-ul întâlnirii noastre online.

Sursa: aici.

🟡„Power Station+ | Școli creative” extinde și consolidează Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, din sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.