Oportunitate pentru graficienii romani

0

Proiect belgian deschis graficienilor din România

Graficienii (desenatori, ilustratori, caricaturisti) din România pot propune, până pe 31 iulie 2010, lucrări pentru proiectul expoziţional „2010, l’Europe Fantastique, Surréaliste et Apocalyptique, vue et corrigée par des artistes européens“, lansat de Muzeul de Artă Fantastică din Bruxelles.

Expozitia colectivă va fi organizată la Bruxelles în perioada 14 august – 12 septembrie 2010, sub egida Preşedinţiei belgiene a Consiliului Uniunii Europene.

Propunerile trebuie să reprezinte un monument, un sit sau un edificiu european, adăugându-i o tușă fantastică, suprarealistă sau apocaliptică.

Cele 48 de lucrările selectate vor fi imprimate pe pânză (format 80 x 120 cm). Exponatele vor fi itinerate ulterior în alte muzee şi locații culturale, iar la sfârșitul lunii decembrie vor fi scoase la licitație pe un site internaţional de profil.

Detalii suplimentare: www.maisonbizarre.be
Contact: tel + 32 475 41 29 18, e-mail bizarre@brutele.be

Sursa:icr.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează