A fost lansat programul CASA VERDE pentru Persoane Fizice!

0

Programul CASA VERDE pentru Persoane Fizice a fost lansat la inceputul lunii iulie 2010 de catre Administratia Fondului pentru Mediu.

Potrivit site-ului termicexpert.ro „programul CASA VERDE presupune instalarea sistemelor care utilizeaza energia regenerabila, panouri solare, pompe de caldura si cazane pe peleti pentru producerea apei calde menajere si aport la incalzire, inclusiv inlocuirea sistemelor clasice de incalzire folosind aceste tehnologii.”

Sistemele pe care vi le oferim si care fac obiectul Programului, sunt complet ecologice si realizeaza economii de pana la 75% la facturile platite pentru energie.

Ghidul de Finantare pentru acest Program a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei in data de 18.06.2010 si este aprobat de Ministerul Mediului.
Conform acestui Ghid :

Persoanele fizice care pot accesa fondurile nerambursabile trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :

* sa aibe domiciliu pe teritoriul Romaniei ;
* este propietar sau co-propietar pe imobilul pe care se implementeaza investitia iar imobilul nu trebuie sa faca obiectul vreunui litigiu ;
* nu are restante la bugetul de stat sau bugetul local ;
* in activitatea anterioara, nu a incalcat prevederile privind protectia mediului.

Sumele pe care le primiti inapoi:
* pana la 6000 RON pentru instalarea panourilor solare ;
* pana la 6000 RON pentru instalarea centralelor pe peleti etc. ;
* pana la 8000 RON pentru instalarea pompelor de caldura.

Urmati acest link pentru a afla mai multe detalii despre „Modul de Functionare al Programului” .

Va oferim o SOLUTIE COMPLETA pentru acest Program, constand in consultanta pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii fondurilor nerambursabile, proiectare, transport, montaj, garantie si post-garantie pentru sistemele solare care fac obiectul Programului.

Mai multe informatii pe site-ul termicexpert.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.