Vino la Halloween Charity Ball pe 25 octombrie!

0

Halloween Charity Ball la Palatul Parlamentului este pentru cei care cred in educatie, vor sa investeasca in viitorul Romaniei si, in acelasi timp, sa petreaca o seara minunata alaturi de oameni care impartasesc aceleasi valori.

Editia din 2014 a Halloween Charity Ball va avea loc pe 25 octombrie. Invitatii vor avea ocazia sa se costumeze in personajele sau actorii preferati, traind pentru o seara Magia Filmului. Fondurile stranse in timpul Balului vor determina cati copii din cele mai sarace zone din Romania vor putea merge la gradinita in noul an scolar.

Fiecare Copil in Gradinita a condus la o crestere spectaculoasa a numarului de copii saraci inscrisi la gradinita si a prezentei lor de zi cu zi.  Cercetarile internationale au dovedit ca educatia timpurie este cea mai eficienta interventie pentru reducerea abandonului scolar si a infractionalitatii.

Datorita sponsorilor evenimentului si voluntarilor, putem directiona 90% din fondurile stranse direct catre Fiecare Copil in Gradinita.  Cu doar 340€ pe an, cat este un bilet la Bal, ii puteti oferi unui copil sarac sansa la o viata mai buna prin educatie. Cumparand o masa de 10 persoane, ajutati 10 copii sa mearga la gradinita.

Pentru mai multe detalii, click aici.

halloween charity ball

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează