Mars in Bucuresti pentru responsabilitate

0
Pe 8 mai 2011 au loc câteva sute de marşuri în jurul lumii drept semnal de alarmă. În Bucureşti vom mărşălui în linişte, pe trotuar, din piaţa Romană (la coloane) până la piaţa Universităţii.
—————–
Scopul acestui marş este de a informa şi a trezi tineretul la realitate. Organizatorii acestui marş sunt nişte copii. Copiii vor ca ceilalţi copii să ştie că trebuie să fim responsabili cu Planeta.

 

Organizatorii spun ca o sa detina cu ei doar afişe sugestive. Nu vor striga, nu vor cânta, nu vor „deranja”. Toată lumea este invitată. Mai ales părinţii, alături de copiii lor.

Link event pe iMatterMarch.org: imattermarch.org/march/location/bucharest-romania/ Link spre articolul de pe blog: arielu.ro

imattermarch.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează