Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Mondială a Alimentației, sărbătorită la expoziția OUR BODY: Universul Interior

0

Vineri, 16 octombrie, expoziția OUR BODY: Universul Interior sărbătorește Ziua Mondială a Alimentației cu promoții la bilete și analiza compoziției corporale, oferita gratuit de nutriționist-dietetician Luisa Florea.

Vineri, 16 octombrie, de Ziua Mondială a Alimentației, cei care vor cumpăra două bilete de adult vor primi al treilea bilet gratuit. Prețul unui bilet de adult este de 45 lei. În plus, în intervalul 17.00 – 20.00, vizitatorii vor putea beneficia de analiza compoziției corporale, oferită de nutriționist-dietetician Luisa Florea.

Ziua Mondiala a Alimentatiei la expozitia Our Body

Între orele 17.00 și 20.00, nutriționistul Luisa Florea va oferi vizitatorilor expoziției, în mod gratuit, analiza compoziției corporale care determină cu exactitate o serie de date esențiale pentru evaluarea statului nutrițional: greutatea, indicele de masă corporală, procentul de masă grasă și masă musculară, numarul de calorii necesar zilnic în funcție de vârstă, greutate și înălțime.

Luisa Florea este nutriționist dietetician la centrul de recuperare medicală și remodelare corporală Vital Med Plus, grădinițele Țăndărică și vicepreședintele Clubului Sportiv SanoSport. De asemenea, organizează ateliere de gătit pentru copii și cursuri de nutriție pentru femeile însărcinate la Școala Mamei. Motto-ul ei este „Nu te pot învăța ce să faci, te pot învăța doar ceea ce sunt. Alege corect! Alege sănătatea!”.

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. În cele 9 galerii ale expoziției, vizitatorii pot vedea efectele obezității și ale altor afecţiuni cauzate de o alimentație nesănătoasă precum cele cardiovasculare,  diabetul, afecţiunile gastro-intestinale, dar şi anumite forme de cancer. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj până pe 31 octombrie inclusiv într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.