Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WinterTour Apres ski party

0

CDj Record Label în colaborare cu cei de la WinterTour aduc atmosfera festivalurilor de vară direct pe pârtie.

Evenimentul are loc în cadrul festivalului WinterTour, pe domeniul schiabil Șureanu, în data de 1 februarie 2020. DJ prezenți sunt CDj Cristian Daniel Rusu și Raul Rusu din cadrul agenției CDj Record Label din Cluj-Napoca.

“Este un eveniment pe care îl așteptăm cu nerăbdare, mai ales că suntem iubitori ai sporturilor de iarnă. Cu cei de la WinterTour colaborăm de mult timp și ne place să organizăm evenimente cât mai diferite pentru toți iubitorii de sporturilor de iarnă și nu numai.”, a declarat DJ-ul Cristian Daniel Rusu

Persoanele care doresc să participe sunt rugate să dea “going” la evenimentul de pe platforma Facebook, unde găsesc și toate detaliile necesare.

https://www.facebook.com/events/s/apres-ski-by-cdj-sureanu-winte/979315245795537/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.