Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voluntar pentru cel mai mare festival de film documentar din Europa de Est? ASTRA FILM te asteapta!

0

Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului ASTRA FILM Sibiu se apropie! Vă invităm să vă înscrieţi ca voluntari la cel mai mare festival de film documentar din Europa de Est!

Veţi avea şansa de a participa la organizarea unui eveniment artistic de mare calitate, de a întâlni personalităţi din lumea filmului, profesionişti ai filmului documentar, profesori şi studenţi din străinătate, veţi putea cunoaşte noi realităţi, oameni cu poveştile lor de viaţă, prin intermediul filmului documentar. Dacă sunteţi încă studenţi, voluntariatul vostru la ASTRA FILM FESTIVAL 2011 ar putea fi recunoscut ca stagiu pentru practica de profil. Pentru rubrica „experienţă” din CV-ul vostru, pregătim un certificat care să ateste participarea voastră ca voluntari la organizarea unui festival internaţional de film. Dar cel mai mare câştig al vostru va fi, cu siguranţă, experienţa!

Activităţile în care ne puteţi fi voluntari sunt:


– traducere de film şi pregătirea subtitrărilor – august-octombrie (primirea scripturilor de tradus, pe e-mail; traducerea scripturilor; pregătirea subtitrărilor; verificarea subtitrărilor la ASTRA FILM – 1-21 octombrie)
– realizarea expoziţiei foto – 18-25 octombrie
– promovare – postare afişe, pliante, new media – 1-30 octombrie
– asistenţă în timpul desfăşurării propriu-zise a Festivalului – 25-30 octombrie
– asistenţă la Biroul Festivalului – primire invitaţi, cazare – 25-30 octombrie
– asistenţă organizare program ASTRA FILM JUNIOR, program dedicat copiilor – 25-28 octombrie
– asistenţă birou de presă – acreditare – 25-30 octombrie
– subtitrare filme – 25-30 octombrie
– asistenţă traduceri: conferinţe de presă, ziarul Festivalului, Q&A (dezbaterile de după proiecţia fiecărui film) – 25-30 octombrie
– asistenţă vânzare bilete – 25-30 octombrie
– asistenţă video-barul Festivalului – 25-30 octombrie
– fotografiere – ziarul festivalului, website – 25-30 octombrie
– asistenţă proiecţie filme – 25-30 octombrie

Sursa: astrafilm.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.