Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vacanta devine activa pentru copiii si tinerii din Cluj-Napoca

0

Incepand cu 3 august copiii, tinerii si persoanele care activeaza in organizatii nonguvernamentale au o alternativa in petrecerea timpului liber: Atelierele de animatie AIDA.

In fiecare saptamana din august echipa de animatori ai Asociatiei pentru initiative Durabile – Alternative ofera pentru clujeni o variata gama de ateliere de animatie.

Miercurea si joia devin zilele copiilor. Animatorii AIDA au pregatit pentru ei copii aventuri pline de distractie si de dinamism. Copiii isi pot construi zmee, pot modela personajele de poveste din argila, vor lua parte la jocuri in aer liber, jocuri de interior, activitati educationale si jocuri sportive.

Vinerea, dupa o saptamana de lucru intens in schimbarea lumii in care traim, propunem activistilor din ong-uri alternativa paharului de suc sau a halbei de bere: o seara plina de dinamism și aventura. O seara in care sa testeze animația marca AIDA, de la jocuri de interior, la jocurile de educație pentru dezvoltare durabila, la work-shop-uri de creativitate si pana la modelaj de argila si ateliere de mima.

Sambata si duminica sunt zile rezervate tinerilor clujeni cu varste cuprinse intre 14-30 ani. Echipa de animatori a pregatit pentru ei teatru de umbre, teatru de improvizatie, atelier de mima, ateliere de hand-made.

Programul complet al atelierelor poate fi accesat pe site-ul: http://vacanta.initiativedurabile.ro

Fiecare atelier are o durata de 4 ore pline de actiune si distractie. Animatia este pentru noi vara asta, o alta forma de educatie si distractie, o alternativa la iesirile in oras sau la jocurile pe calculator.

Asa ca asteptam inscrierile vostre pe site-ul: http://vacanta.initiativedurabile.ro, fie la telefon: 0364.107.395 sau la sediul AIDA de pe strada Sinaia, nr. 25 (L-V: 11-17).

Costul unui atelier este de 10 ron, bani ce vor fi investiti in proiectele de animatie AIDA Cluj in august si septembrie.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.