Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UNTOLD Festival premiază elevii cu rezultate bune la BAC

0

Elevii eminenți care promovează Bacalaureatul cu nota finală 10 merită să vină la UNTOLD! De aceea, UNTOLD Festival îi premiază cu abonamente gratuite la cel mai așteptat festival al anului 2015 în România. Mai mult, toții elevii care promovează examenul vor fi recompensați cu abonamente la preț special: doar 199 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro.

untold

Examenul de bacalaureat, cel mai important test la nivel național, va evalua anul acesta competențele și pregătirea a peste 169.000 de absolvenți de liceu, potrivit unei centralizări a Ministerului Educației.

Mulți tineri doresc să ajungă la UNTOLD Festival, cel mai așteptat eveniment de anul acesta în România. Astfel că, ne-am propus să le oferim un motiv în plus pentru a învăța sârguincios. Performanța trebuie încurajată și motivată, de aceea, toți cei care obțin nota finală 10 la BAC vor avea intrarea gratuită la UNTOLD, iar cei care promovează examenul au acces la reduceri substanțiale la festival. Le urăm tuturor succes la examene și îi asigurăm că îi așteaptă 4 zile memorabile și o vacanță frumoasă și binemeritată la Cluj!’’ spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Ambiția, orele de învățătură și eforturile de a promova examenul de Bacalaureat cu notă maximă sunt răsplătite de UNTOLD Festival cu abonamente la cel mai așteptat festival al verii, pentru a le oferi absolvenților eminenți de liceu o experiență de neuitat între 30 iulie și 2 august, în Capitala Europeană a Tineretului 2015!

Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului este un program pentru toți tinerii din România, cu atât mai mult, suntem onorați să îi avem alături pe cei mai buni elevi din țară. În fiecare lună din 2015, la Cluj se desfășoară o varietate, fără precedent, de evenimente, activități, proiecte studențești și de tineret și suntem convinși că odată ce cunosc Clujul, o parte semnificativă dintre viitorii studenți îl vor alege și pentru anii ce urmează.” a declarat Vlad Pop, Președintele Federației SHARE Cluj-Napoca.

Elevii care trec examenul de Bacalaureat sunt așteptați la Cluj-Napoca cu peste 80 de ore de muzică și bună dispoziție, atmosferă unică de festival, personaje de basm reintrepretate și cele mai sonore nume din industria muzicală mondială a muzicii:

  • electro-dance-music AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, ATB, Duke Dumont, Fedde le Grand, AronChupa,  Cazzette, Lost Frequncies, Michael Calfan, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Third Party, Tujamo.
  • hip-hop & live performances: WU-TANG CLAN, DJ Premier, Tinie Tempah, Jeru the Damaja, live performaces: John Newman, Gramatik, Gentleman, Patrice, Pedulum dj set & MC Verse, Tom Odell, Wilkinson, Akua Naru, Alexandrina, Argatu, Bondax, Club Des Belugas, Crazy P, Fatman Scoop, Foreign Beggars, Mala, Moonlight Breakfast, Mr Goju, Mr Woodnote-Lil Rhys & Eva Lazarus, Nightmares on Wax, Onra, P Money, raku & DJ Marwan, Silent Strike, Subcarpati, Suie Paparude, The Bug & Flow Dan.
  • House & Techno: Adam Beyer, John Digweed, Lee Burridge, Livio & Roby, Nic Fanciulli, Sasha, Sharam, Satoshi Tomiie, Alexandru Jijianu, Dense & Pika, Maribou State, Nu Zău, Parra for Cuva, Pedestrian, Virgil.
  • Retro: Boney M, Culture Beat, Mr. President.

Toți cei care dau examenul de bacalaureat anul acesta pot găsi mai multe detalii despre campanie și despre modalitatea de intrare în posesia premiilor, pe www.untoldfestival.com/bac2015.

Despre UNTOLD

UNTOLD Festival, se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și va aduce  pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali,  dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Ultimele abonamente, până la pragul de 35.000, pentru UNTOLD Festival ce asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, mai sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri:

– 289 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament Early General Access

– 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonamentul VIP

– 338 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament + Cazare Camping

Bilete pentru fiecare zi de festival sunt disponbilile la prețul de 129 lei + taxe în rețeaua Eventim.ro.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

UNTOLD Festival este susținut de:

Partener Principal: URSUS

Partener Oficial: Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători

Powered by: Absolut

Brought to you by: Coca-Cola

Sponsori: Durex, Nescafe,

Mobility Partner: HTC

Charged by: EuroGsm

Partener instituțional: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj

Susținut de: Cinema City

Shopping Partner: Iulius Mall & Palas

VIP AREA provided by: Fratelli Group

Partener Print: PMA Invest

Inspired by: Daisler Print House

Partener Special: HaHaHa Production

Partener Travel: Wens Tour

Parteneri Media: Radio ZU, ZU TV, Antena 1, Antena Stars

Partener de monitorizare: mediaTRUST

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.