Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Unește punctele cu Pony, mașina parteneră TEDxCluj!

0

În 2018, comunicarea este vehiculul care ne dezvoltă ideile și care transformă societăți. Prin platformele ce generează dialog între domenii și universuri diferite, consolidăm viziuni sau le reconstruim.  De aceea alegem să ne implicăm alături de parteneri care aspiră la același lucru.

PONY a început ca un start-up în Cluj, tranformând orașul într-unul responsabil și smart, prin sistemul său de car-sharing. Un an și 50,000 de curse mai târziu, PONY este mașina parteneră  TEDx Cluj, ce ne conectează la ideile viitorului.

Cu ocazia primei ediții TEDx pe 2018, îți oferim 20 de unități în aplicația PONY, valabile atât pentru utilizatorii deja existenți, cât și pentru cei noi. Cursa ta poate fi cea către inovație.

Unitățile pot fi obținute prin codul unic: yourTEDxRide, ce poate fi folosit între 20-28 februarie 2018.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.