Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un nou film despre Părintele Arsenie, la Cinemateca Astra Film

0

Cinemateca Astra Film prezintă joi, 10 aprilie 2014, începând cu ora 19, o proiecţie specială în preajma sărbătorilor pascale: Părintele Arsenie Boca în duh şi adevăr de Nicolae Mărgineanu-  regizor care pentru cariera sa impresionantă a fost omagiat de curând cu premiul Gopo pentru întreaga activitate.

Noua producţie din 2013 despre cel considerat de mulţi credincioşi “ultimul sfânt al românilor” se concentrează pe un interviu cu măicuţa Marina, dar şi pe picturile de pe pereţii bisericii de la Drăgănescu, pictate în întregime de Arsenie Boca, după ispăşirea suferinţelor din temniţele comuniste.

Pr.-Arsenie-Boca

Continuarea documentarului Părintele Arsenie Boca , omul lui Dumnezeu, formată din mai multe testimoniale,  urmează să apară, dar regizorul Nicolae Mărgineanu a ales ca testimonialul cu măicuţa Marina să fie transformat într-un film de sine stătător.

Proiecţia are loc la Astra Film Cinema, în Piaţa Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecţiei. Informaţii la tel: 0751.166.516

Cinemateca Astra Film este organizată de Astra Film, CNM Astra şi Consiliul Judeţean Sibiu. A fost iniţiată în 2007 şi a făcut parte din programul Sibiu Capitală Culturală Europeană, cu titlul 365 de ferestre spre lume, fiind singurul proiect cultural cu desfăşurare zilnică pe parcursul întregului an. De atunci, mii de pasionaţi ai filmului documentar au avut şansa de a se întâlni cu producţii valoroase din întreaga lume la Cinemateca Astra Film din Sibiu.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.