Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te asteptam la difuzarea „Happy Movie” in Cluj!​

0

Sambata aceasta, pe 21 februarie, la ora 13:00, te asteptam la difuzarea “Happy Movie”, cel mai premiat documentar despre fericire.

HAPPY este documentarul de la care a inceput totul. Pe 11 februarie 2012 a avut loc lansarea sa internationala, iar in Romania difuzarea a fost organizata de echipa ce la putin timp a infiintat Asociatia „Initiativa pentru Fericire”.

De atunci, Happy Movie a facut inconjurul lumii, a fost urmarit de sute de mii de oameni si a castigat numeroase premii la festivaluri din Europa si Statele Unite.

unnamed (1)

Timp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar, Roko Belic, a colindat lumea intreaga. A mers din SUA pana in Japonia, din Danemarca pana in Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai ravnite emotii…. fericirea! Pe parcursul celor 78 de minute, multipremiatul documentar Happy Movie insumeaza interviuri cu bastinasi, simple persoane, experti in dezvoltare personala sau neurologi specializati in studiul fericirii, spre o mai profunda întelegere a ceea ce inseamna fericirea si cum putem urmari o viata mai sanatoasa si mai implinita.

Difuzarea va fi urmata de o dezbatere la care in vitat special este Raluca Muresan, psiholog și coach NLP, fondatoarea site-ului entuziasm.ro.

Urmareste trailerul  si nu uita sa iti rezervi un loc, printr-un mesaj la email: hello(arond)ipf.ro sau, telefonic, la 0756.476.054.

Intrarea se faca pe baza unei donatii sugerate de 20 de lei.

unnamed

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.