Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Festivalul handmade Creative Buzz

0

TOAMNA ÎNCEPE LA CREATIVE BUZZ, CEL MAI COLORAT FESTIVAL HANDMADE DIN SIBIU / 21-23 Octombrie 2016, zilinc între 10.00-20.00

creative-buzz-editia-9
Oamenii frumoși vă dau întâlnire la Creative Buzz, festivalul plin de culoare și inedit al toamnei, care are loc la Forumul Greman!

Vi se pregătesc 3 zile de fun, food, activități pentru copii & shopping alternative, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri! Cu muzică bună, la un ceai aromat, să ne treacă astenia de toamnă.

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția a 9a și își așteaptă vizitatorii la Forumul German, în perioada 21-23 octombrie, între 10:00-20:00.
Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Cei 40 de expozanți vor veni din toată țara, cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.

Mădălina Panduru ne răsfață cu cele mai interesante codițe împletite, Claudiu Peța este responsabil de pictura pe față a celor mici, iar prietenii de la “Joaca de-a ecologia” vă pregătesc activități creative pe parcursul celor 3 zile de festival.

Programul “Ajungem Mari”, dedicat educării non-formale a copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu, va fi prezent la Forumul German cu un stand cu obiecte handmade, fondurile colectate urmând să sprijine inițiativele dezvoltate în beneficiul tinerilor instituționalizați.
Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală Sibiu 2016, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 26-28 August în Piața Mică din Sibiu, zilnic între 10.00-20.00

Accesul la festival  este gratuit!

Web: www.magichandstudio.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.