Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-au pus în vânzare biletele pentru Fusion Festival 2013

0

Biletele pentru FUSION Festival 2013 pot fi achizitionate incepand cu luna Februarie 2013. Al doilea weekend al lunii Iulie este rezervat singurului eveniment multimedia desfasurat integral intr-un cadru natural.

FUSION Festival 2013

Publicul din Romania poate achizitiona biletele in avans din retelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, reteaua Diverta, librariile Humanitas, Carturesti, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro din intreaga tara si online prin Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro.

Participantii din afara tarii pot achizitiona biletele online, direct de pe site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

Bilete in avans au preturi cuprinse intre 20 si 100 de lei.

La a 4 a editie FUSION Fetival, timisorenii au acces liber, pe baza tichetelor obtinute online de pe site-ul oficial si a actului de identitate.

In anul 2012, FUSION Festival a fost nominalizat la categoria “Best Small Festival” in cadrul European Festival Awards, eveniment anual desfasurat in Marea Britanie. Daca la editia anterioara atmosfera a fost electrica prin show-ul celor de la Cosmic Gate si Suie Paparude, editia 2013 va aduce nume la fel de puternice ale muzicii electronice.

 

FUSION Festival este un eveniment complex in cadrul caruia muzica este sincronizata cu efecte vizuale, spectacol de lasere, proiectii, iluminare arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe de dansatori si reprezentatii cu foc, toate acestea, realizand un spectacol multimedia unic in Romania.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

 

SEE THE MUSIC | www.fusion.com.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.