Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul lac din proiectul Yuppi Lake Challenge a fost traversat în acest weekend

0

Primul lac din proiectul Yuppi Lake Challenge a fost traversat în acest weekend: Szenasi Zoltan și Katona Alpar, fondatorii Rupicapra Social au înotat 7.6 km timp de 3 ore și 13 minute. Înotul peste Lacul Tarnița a fost cumpărat de firma Flower Solutions din Târgu Mureș, care a donat 5000 de lei copiilor cu boli cronice din Tabăra Yuppi.

Filmul care prezintă pe scurt traversarea lacului este vizibil pe: https://www.facebook.com/csmrupicapra/videos/2513501012075020/
Așteptăm în continuare donațiile persoanelor fizice pe link-ul: https://yuppicamp.galantom.ro/lakechallenge

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.