Primera a câştigat premiul Designers Guild 2014

0

Primera, concept store-ul de decoraţiuni interioare premium din oraşul Cluj – Napoca a câştigat pentru al doilea an, consecutiv, premiul Designers Guild 2014 pentru cel mai bun display – decor.

În fiecare an, Designers Guild organizează un concurs pe ţări cu toţi distribuitorii de produse Designers Guild (textile decorative şi tapet). Mecanica concursului constă în: distribuitorii trebuie să trimită până la data de 31 martie 2014 cât mai multe variante de set-up-uri sub formă de imagini în care să se folosească produse Designers Guild, din colecţia primăvară-vară 2014, şi cât mai multe item-uri (accesorii, mobilier, tapet, draperii). Câştigătorul este selectat de către designerii Designers Guild şi anunţat în luna iunie 2014, premiul constând în acordarea unei reduceri semnificative la următoarele comenzi de produse din partea distribuitorului.

Primera a folosit în display-urile participante trei direcţii: prima având la bază culoarea neagră care permite ajustarea cu culori îndrăzneţe pentru un efect fară vârstă al decorului; în a doua direcţie s-a folosit cu precadere culoarea albastră pentru un spaţiu însufleţit şi elegant; iar pentru a treia direcţie s-a creat un spaţiu cald, cu tapet floral şi parfumuri de cameră. Designerii Designers Guild au apreciat toate variantele şi au desemnat firma clujeană Primera, ca fiind câştigătoare pe România.

blue

Despre Primera: Primera este un concept store de decoraţiuni interioare, premium lansat în 2005, în oraşul Cluj – Napoca, de către decoratoarele Genoveva Hossu şi Ioana Mezei. Echipa Primera oferă servicii de consultanţă pentru amenajări interioare, servicii complete de decorare a ferestrelor (măsurători, alegere textile, confecţionare, sisteme de prindere, montaje, accesorii, vânzare de articole decorative), corpuri de mobilier cu posibilitate de personalizare a tapiţeriei. Clienţii pot alege din peste 10.000 de mostre de textile şi colecţii, care se pot aduce la comandă. Colecţiile aparţin unor nume cunoscute precum Christian Lacroix, Nina Campbell, Kelly Hoppen, Designers Guild, Osborne & Little etc.  De asemenea, Primera este singurul reprezentant Ralph Lauren Home în România.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.