Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pregătirile pentru Electric Castle Festival, pe ultima sută de metri

0

Castelul Banffy a început să prindă viață: organizatorii Electric Castle au demarat construcția scenelor, barurilor, food court-ului și a altor zone de interes.

Abonamentele au fost vândute în proporție de 75%.

constructii-castel

Pregătirile pentru Electric Castle Festival au intrat în linie dreaptă, iar abonamentele sunt aproape sold out. Organizatorii festivalului au demarat construcția structurilor de pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida (județul Cluj), care va găzdui cinci scene, barurile, food court-ul, spațiile de agrement și alte zone de interes. După ce a fost instalat un punct de transformare, castelul a fost electrificat, urmând ca, inclusiv o parte dintre locuințele bonțidenilor, să se alimenteze cu energie electrică de la acest punct nou creat.

Peste 130 de artiști, un line-up proaspăt, multe prezențe în premieră pentru România, muzicieni care își vor lansa noile albume la castel și patru nopți albe, aceasta este promisiunea pe care au făcut-o organizatorii Electric Castle fanilor săi. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo, Rusko, DJ Fresh, Sasha și ceilalți artiști care se regăsesc pe afișul festivalului vor transforma Versailles-ul Transilvaniei într-un castel electric. Cu doar două săptămâni înainte de deschiderea celei de a doua ediții, abonamentele pentru cele patru zile de festival aproape că sunt epuizate.

„Până în acest moment am vândut peste 12.000 de abonamente și ne așteptăm să fim sold out.  Până în data de 11 iunie, abonamentele rămase se vând la prețul de 190 de lei, urmând ca după această dată să coste 250 de lei. Dacă la prima ediție publicul nostru a fost preponderent din România, anul acesta vom avea și mulți străini, ceea ce ne face încrezători că Electric Castle devine un festival de muzică internațional.”, a spus Teodor Negrea, directorul Electric Castle.

Anul trecut, evenimentul a adus 92 de artiști, printre care Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me și Dope D.O.D, precum și o serie de trupe românești. S-au înregistrat 32.000 de participanți, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajată pentru campare. Echipa de organizare a inclus 600 de persoane, dintre care 370 au fost voluntari.

Abonamentele pentru ediția 2014 pot fi achiziționate până în 11 iunie la prețul de 190 de lei pentru toate cele patru zile de festival, iar taxa de campare va fi de 30 de lei. Abonamentele pot fi cumpărate de pe electriccastle.ro, cu ajutorul aplicației mobile Electric Castle (iOS și Android), de la partenerii oficiali ai festivalului, de pe eventim.ro sau din rețeaua Eventim.

www.electriccastle.ro

www.facebook.com/ElectricCastle
electric-castle

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.